AÖF transkripti

Ben size 7'de 7 dememiş miydim? :)) Bakmayın len muhasebeye :p

Bölüm 114: Güven Problemi


İş mevzusu falan olunca cumartesiden çarşamba gecesine sarktı biraz ama idare edeceksiniz artık :) Son sahnelerde Güven hepimizin haftalardır yapmak istediğini yapıp Deniz'in yüzüne renk getirdi biraz. Şiddet eğilimime ben bile şaşırıyorum bazen ki bu adam dayak yerken sanırım zevk aldım.. Devamını da görelime tıklarsanız bir sürpriz sizi bekliyor!

Çalışıyorum öyleyse varım

Bugün ilk iş günümdü :) Sonunda Serap da iş hayatına atıldı!

Amaannnn {Melis Birkan'ın Tatlılığı}

Bi insan evladı bu kadar tatlı amaaannn diyemez yahu.. Çok seviyorum ben bu kadını. Ne kadar güzel ne kadar sevimli görünüyor. Avea'lıyım diye demiyorum ama bi yanda İvedik kırması diğer yanda Şafak Sezer varken, Ozan Güven & Melis Birkan ikilisi mükemmelden de öte oluyor. Reklamların sonundaki küçük şarkılar da müthiş.. "Gençler burayaaa bizim için var Avea" melodili olanlar hani. Buyrun reklama;

Nefes


Uyursan ölürsün, uyursan hepimiz ölürüz.

Filmin bu sloganla anılıp durmasından bana da gına geldi. Fakat yüzbaşının nöbette uyuyan askerine öyle bir haykırışı vardı ki bu slogan ile başlayan, süregelen ve sona eren benim bile uykularım kaçtı. Dün izleme fırsatı buldum filmi. Ayrıntıları gelecek hafta sonuna doğru Sportif Cümleler'de olur ama buraya da bir iki cümle ekleyeyim dedim.

Bölüm 113: Paramparça

Yolunası insan sayesinde düğün iptal oldu. Son anlarda da Mine'nin "sil baştan" yapma arzusu kendisini geçtiğimiz sezonun son bölümünde arabayla uçtukları yerde bulmamıza sebep oldu. Kendini aşağı bıraktı mı bırakmadı mı sorusuyla tamamladık bölümü. Biri şu Deniz'e kafa atmak zorunda ama artık!

How I Met Your Mother s05e19: Zoo or False

5. sezonun enlerinden birisi olmasa da keyifli bir bölümdü. Fotoğraftaki sahne müthişti bu arada :)) Çok güldürmese de 3 haftalık araya değecek kadar keyifliydi.

Can Yücel'den #2

Geçtiğimiz günlerde Erkek Dediğin yazısını paylaşmıştım ustanın. Bugün de Kadın Dediğin nasıl olmalıymış onu okuyalım;

A Moment To Remember

İnsaf arkadaş yaa! Bizdeki de can ama dimi? Helak oldum ağlarken. Canım acıdı, gözlerim şişti resmen. Yapılmasın böyle filmler, nolur!

Can Yücel'den


En sevdiğim yazarlardan birisi o. İyi ki yazmış bütün bunları. Fırsat buldukça eklerim yine.

ps: O'na gelsin. Aşağıda yazanları bünyesinde toplayabilen tek erkeğe..

çağla sezonu açılmıştır

Mart bitmeden ağzıma ne erik ne de çağla sürmem. Prensip olarak önce çağla, sonra erik yerim. Erik en sevdiğim meyvedir ki küçük bi çay tabağı tuz ile bir kilo kütür kütür eriği bitirmişliğim vardır. Erik mevsimi de yakındır benim için. Bahar geldi yehuuuu! :)

Başka Dilde Aşk

bambAŞKa bi hikâye.. izlemek izletmek lazım. yapanların emeğine sağlık. gözlerimiz de doldu gülümsedik de..

7'de 7

Stratejik Yönetim:
İnsan Kaynakları Yönetimi:
Sermaye Piyasası ve Finansal Kurumlar:


7'de 4

Muhasebe Denetimi ve Mali Analiz:
İnsan Kaynakları Yönetimi:
Uluslararası İşletmecilik:
Türk Dili:


3-4 Nisan Programım

Kendime sabır, aynı dertlerden muzdarip arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum :)

Sevgi Cümlecikleri #2


ŜĕΠi ŜĕviЧoΓum'' un Tek muhaTTaBıSınn ♥

Nisan Özel Yazısı


Efendiiimm, malumunuz şu dakikadan itibaren nisan resmen başladı. Ben de nisana girmişken böyle bi şeyler karalamak istedim. Hem kendimden, hem gördüklerimden hem de ufak ufak yaşadıklarımdan. Katılan olur katılmayan olur ayrı. Ama eminim ucundan kıyısından tanıdık gelecektir yazdıklarım size. Buyrun başlayalım;