İyi ki varsın sen; Kenan Doğulu

Bugün 31 Mayıs. Bugün itibariyle Kenan Doğulu 36. yaşını doldurmuş bir insan evladı olarak karşımızda. Atalar ne güzel demiş "bodur tavuk her daim piliç" diye.. Bu adam, bu sözün en bariz örneği, en az benim kadar :p İyi ki doğmuş o, iyi ki var. Bugün sabahtan beri canımız sıkkın ama onu anmadan edemedim blogda.

Bu aralar ne dinliyorum? #3



Aklıma gelince o güzel yüzün her yanımı kaplıyor tatlı bi hüzün..

How I Met Your Mother s05e24: Doppelgangers

Siz bu satırları okurken ben sınavda ecel terleri döküyor olacağım :)) Evet şu anda sınavdayım ama bi gün önceden bloga bu bölümü eklemeden gidemezdim..

Milli mesele: Eurovision

Memlekette her bişey abartılmaya mahkumdur malumunuz. Bu da abartılanlardan birisi. Tamam, ben de çok istiyorum kazanılsın, millet gelsin, reklam yapılsın falan.. Ama sözde müziğin, özde siyasetin yarıştırıldığı bir platform bana gayet gereksiz, saçma ve düzeysiz geliyor. Aslına bakarsanız ben önceki seneye kadar Eurovision'u süreç olarak takip eden biriydim. Milli mesele diye bakmasam da çizilen performans, gelinen yer, şarkı ve sanatçı seçimi takip ettiğim süreç içinde yer alırdı. Özellikle oylama esnasında keyifle izlerdim Trt'yi.

Can Yücel'den #3


Ömrüm'e; ustadan geliyor; birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde :.

Formula 1 Pilotları vs All Star

Dün akşam 8 buçukta mı ne milli maç vardı. Kuzey İrlanda ile. Bu sezon futboldan soğuma olayım belli ki milli takıma da yansımış tatsız tuzsuz öylece ekrana baktım ara ara

It's time to leave



Goodbye my lover
Goodbye my friend..

You have been the one for me!

Lanet olsun yönetiminize de, iki yüzlülüğünüze de ulan! çocuk kandırıyosunuz sanki!

Varlığım, Varlığına Armağan Olsun!


Ne yazsam diye düşündüm uzun uzun. Bilirim, öyle çok süslü lafları sevmezsin, sana söyleyebileceğim tek kelimeye razı olursun. Ama bu benim sana duyduğum şeyleri anlatmak istememle alakalı. Sen benim için sadece "iyi ki doğdun" demekten çok daha fazlasısın.

Bölüm 117: Ok yaydan çıktı


"Senin hayatını mahvedeceğim Aslı"

He güzelim oldu sensin! Bu arada final sahnesinde Efe arıyodu mavi gözü. Lan lan laaann noluyo?!

16. Kral video müzik ödülleri


16 senedir düzenleniyor dile kolay. Öncelikle sırf bu durum için bile takdire şayan bir tören. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz ayrı. Gece Tarkan'ın son şarkısı Sevdanın son vuruşu ile başladı. O şarkıyı da bloga atacağım atamadım bi türlü. Ayrıca Ajda Pekkan ve Enbe Orkestrası da birlikte şarkı söylediler.

Veda

Livaneli'nin gözünden Atatürk'ü izleyelim dedim ve açtım filmi. Hepimizin bildiği hayatın ötesinde onun bir de özel hayatı olduğunu, Atatürk'ün, Atatürk isminden öte Mustafa olduğunu anlatan bir film olmuş. Livaneli gibi bir sanatçıdan zaten Çılgın Türkler tadında bir savaş filmi beklemezsiniz, bekleyemezsiniz. Filmde Ata'nın hayatının ayrıntılarına dahil oluyorsunuz. Çocukluğundan ölüm döşeğinde geçirdiği anlara dek hem de..

The Damned United

Keyifli bir futbol filmi olmuş. Bu türün izlediğim en iyilerinden hatta. Ama benim için bir numara hâlâ Looking For Eric. Ooahh Cantona tezahüratı bugün izlemişim gibi kulağımda..

Bölüm 116: İçimdeki Sır

Karar verdim cumartesiden sonra diziyi gerçekten en güzel kılan şey gözlerimizi dikip izleyebilmemiz. Gerçi leyla zillisinin çıktığı sahnelerde kapat gözlerini kapaaatt yaptım ama olsun. E o da maçı izlerken Arda çıkınca aynısını bana yaptı arkadaşım karşılıklı her bişi :p neyse bölüm güzel miydi değil miydi hatırlamıyorum. itiraf etmek gerekirse diziyi pek izlemedim o sırada başka bişeye bakıyodum.. Diziye dair edeceğim tek laf; Mine neden ağlatılır? Çünkü ağlayışı güzeldir :))

love you till the end! özledim özledim özlediiiiimmmm!



Anneler günü

Malum dün anneler günüydü. Pınar Süt'ün son reklamı var. Çocuk hasta olur annesi onun yerine servise biner okula gider gelir falan.. Görmüşsünüzdür mutlaka. İşte o videoyu ekleyip altına da "anne olmak istiyorum lan!" yazacaktım. Ama videoyu bulamadım. Efendim videoyu bulamadım. Sonra Soner'e dedim bak bakim diye o buldu sağolsun. Diyeceğimi de video vesilesiyle diyeyim; en fazla 3-4 sene içinde anne olmak istiyorum. Babasına benzeyen bi kızım bi de oğlum olsun. Dıt dıt dırıt dıt hesaabı.. Anlayan anladı :ıslık x2

Mayıs özel yazısı


Nisana girerken nisan özel yazısı yazmıştım. Mayıs bitecek daha mayıs yazısı yok. Kendimi esefle kınıyor ve yazıya geçiyorum;

Bu da böyle bir aşk

Sırtımda çıplak
Islak nefesin
Bi gidip bi geliyor

Biz senlen yatmıyoruz ki
Yaşamıyoruz da
Hep yarışıyoruz
Sen mi ben mi
Önce kim
Ölümü öldürecek diye

CAN YÜCEL

Bölüm 115: Çok bilinmeyenli denklem

Pek bişey yazamıyorum bu hafta diziye dair. Dizinin özeti 3 fotoğraf işte;

Erik sezonu açılmıştır


Kütürtüsünü duyan var mı? Tüm benliğimle bayılıyorum bu meyveye, yanında bi tabak tuz, erik ve ben..