Günlerden Galatasaray vol.19

Kasımpaşa maçının yazısında demiştim, o maçta kaybedilen 3 puanın çok büyük anlamı olduğunu. Şükürler olsun yanıltmadılar. Çok şahane maç oldu. Mücadelenin bir an olsun düşmediği maç candır. Saygıyla eğilinir. Maçın henüz başında bulunan gol, sonra devrenin hemen bitiminde ikincisi, fark açılacak derken ikinci devre başlamadan yenen gol... Enteresan maç oldu ama hak eden kazandı. Derbi dediğin fotoromandır benim blogda. Gerçi koreo falan olmadı. Gel gelelim iki gol varsa maçta, minimum iki fotoğraf alınması lazım. Öyleyse yola devam Serap. Yazının devamına geçiyorum.

Aylık yazılar #ocak

Kapatıp gidecem dükkanı. Dizi izleyemedim, film izleyemedim, maçları bile zorla izliyorum. Bilgisayar alana kadar yazı mazı yok. Hadi dağılın.

Günlerden Galatasaray vol.18

Tatsız başladık be... Ben de üstelemedim yazsam etsem diye. Bugün fırsatını bulunca "yaz Serap totem totemdir" dedim ve aldım klavyeyi elime. Şimdi önce şunu diyeyim ben ilk birkaç hafta bocalayacağımızı düşünüyordum. Gel gelelim Kasımpaşa'ya yenilmekten ziyade Beşiktaş maçında tökezleriz diyordum. Böylesi daha iyi oldu. Hepimiz kızdık nasıl yeniliriz falan diye ama hayırlısı buydu bence. Zira o tokat ne kadar erken gelirse toparlamak o kadar çabuk olur gibi geliyor bana. Yenildikten sonra çok içimden gelmiyor benim şu sebepten yenildik, bu kötüydü, şu atamadı demek... Yaşandı bitti kafasıyla yaklaşıyorum. Kasımpaşa maçında 2-1 yenildik, tek golümüz Elmander'den geldi. Bu senenin goygoyu da bitmedi bu arada. Yeni sloganımızı açıklıyorum: Futbol, 22 kişinin oynadığı ve aldığı skor ne olursa olsun Galatasaray'ın lider kaldığı bir oyundur. Yürüyedur Galatasaray!

Haftalık dizi yorumları | 10 Ocak

Evet, hala internet ve pc işini halledememekten dolayı bloga eğilemiyorum ve cidden hasret kalmış durumdayım. İşte ilahi denge olayı yine devreye girer. Yaradan en büyük nimetlerden birisi olan sevdiceğimi verince sanal alemden uzak tutuyor. Neyse bu değil mevzumuz. Diziler evet. Person of Interest ile The Big Bang Theory'i izledik bu hafta. İşler Güçler ve How I Met Your Mother yeni bölüm vermediler. Gelecek hafta başlıyorlar. Bu gece de Shameless'ın yeni sezonu başlayacak. Haftaya buralar şenlenir sanırım. İzlemeyenler için uyarıyorum Person of Interest'in ve The Big Bang Theory'nin yeni bölümleriyle ilgili ağır spoilerlar içeride, ona göre devam edin, başlıyorum.

Haftalık dizi yorumları | 1-5 Ocak

Yeni evime taşındığımdan beri blogumdan uzak kaldım. Henüz bilgisayar ve internet almadığım için de yazamıyorum. Bu hafta sonu eve gelince dizileri izleyip biraz bloga akayım dedim. Yılbaşı haftası olunca, dizi yayınlanmamış pek. Yayınlanmayan dizim How I Met Your Mother'ın 8. sezonu son sezon olarak açıklamış ve hatta Robin'i oynayan Cobie'nin röportajının linkini falan da vermiştim. Müjdeli haber geçtiğimiz haftalarda geldi. How I Met Your Mother, 9. sezon onayını ve devam kararı almışlar, hayırlı olsun. Geçen haftaki İşler Güçler'i de bu haftaya bağlayıp göndereyim dedim. The Big Bang Theory ve Person of Interest'in de yeni bölümleriyle, yazıya başlıyorum. Hadi bakalım.