Günlerden Galatasaray vol.9

Takım olmak demek biri kötüyken diğerinin onun arkasını toplaması demek. Yıllardır futbolda en çok inandığım sistem de: defansın kötü olabilir, gel gelelim yediğinden çok atarsan maç senin olacaktır. Bu yüzden forvetini sağlam tut. İçime Ömer Üründül kaçmadı, sakin. Galatasaray'ın içine ne kaçtı bilmiyorum ama iyi olmuş. Son iki maçta da bulunan goller takımı toparlamaya yetti de artıyor bile. Galatasaray'ın 3 senedir durumu bu: erken golü bulursan sonuca gidersin. Golü bulamadıkça titreyip üzersin. Sad but true mottosunun en güzel örneği de olsa, bi şekilde su akıp yolunu bulmaya başladı. Dileyelim ki böyle de devam etsin. 4-2 biten Kayserispor maçının golleri; Sneijder, Chedjou, Burak ve Drogba'dan geldi. Burak'ın uzun süre sonra üzerindeki baskıdan kurtulması için çok faydalı olacağını düşündüğüm golü bulması ve Drogba'nın da nihayet frikikten gol atması süper oldu, darısı Selçuk'a... Önümüze bakmaya devam, yürüyedur GALATASARAY!

Şampiyonlar Ligi vol.3

Çok güzeldik,
Öyle böyle değil, la hakkaten çok güzeldik,
Müthiştik ya...
Yukarıdaki diyalog dün gece 00:02 sularında geçmiştir. Bu kadar güzel bi geceyi tek fotoğraf ve yürüyedur GALATASARAY! ile bitireceğimi düşünen arkadaş, sen bi çık biz bişey deneyeceğiz. 
Bu maça fotoroman yakışır kızım dedim kendime ve başladım toplamaya. Şimdi de dökmeye başlıyorum. Dün gecenin dökümü aaaaz sonra değil, yazının devamında. Başlıyoruz!

Günlerden Galatasaray vol.8

Yine über oynamadan gelen 3 puan oldu Karabük maçı. Olsun, böylesi de makbul diyenler başımın üstüne. Gel gelelim üç gün sonra Şampiyonlar Ligi maçın varsa, biraz daha derli toplu oynamak, heyecanlandıracak bir şeyler göstererek beklentiyi artırmak her zaman için evladır. Beklenti artarsa daha çok üzülürsün kötü sonuçta deme, zira bu takım Galatasaray, beklentiyi artırmanın ateşi kırmızısında, hırsı sarısında var. Bi de iki gol atan Weslililililili yara böyle sarılmak var. İlk golde takipçilik, ikinci golde vuruş dersi veriyor paşam. Futbol oynamaya niyetiniz varsa, açın ders gibi izleyin, okuyun, öğrenin. Uzun zaman sonra ligde alınan 3 puan ile biraz yükselir en azından bik bik edenleri sustururuz. İçimizde de diğerleri arasında da... Siz yine de, Galatasaraylı olarak sağla solla değil takımınızla ilgilenin. Bugünlük bu kadar. Yürüyedur GALATASARAY!

"Ben sana küsüm aslında, haberin yok"


TIK(Kenarda açık kalsın dinle)

Küsmek nedir bilir misin?
Küsmek dürüstlüktür.
Çocukçadır ve ondan dolayı saftır.
Yalansızdır.
Küsmek; 'seni seviyorum' dur.
Vazgeçememektir.
Beni anlatır küsmek.
Kızdım ama hala buradayımdır, gitmiyorumdur,
GİDEMİYORUMDUR.
Küsmek; nazlanmaktır, yakın bulmaktır, benim için değerlisindir.
Küsmek, sevdiğini söyle demektir, hadi anla demektir.
Küsmek; umuttur, acabaları bitirmektir, emin olmaktır.

Yani, diyeceğim o ki:
Ben sana küstüm!

NAZIM HİKMET

"Futbol romantiklerin oyunu değil!"

Futbol kız oyunu değil diye bi fikir vardı ben futbolu izlemeye ilk başladığım dönemlerde. Şimdi bu değişti. Güncellenmiş halini söylüyorum hazır olun: Sen romantiksin, futbol romantiklerin oyunu değil!

Günlerden Galatasaray vol.7

Maçı izleyemediğim için maça dair söyleyebileceğim bir şey yok. Bundan sonra ne yapın yapın bana maçı izletin. Söyleyeceklerim bu kadar.

Şampiyonlar Ligi vol.2

Galatasaray 3 puanı kaçırdı :( diye hayıflandığımız yeni maç Torino'daki Juventus maçı oldu. Kuralar çekildiğinde Real'i yeriz, asıl sıkıntı Juve diye yorumlar yaparken işler tersine dönmeye başladı. Ben de aynı yorumları yapmama rağmen, 10 puan alırız iddiamı sürdürüyorum, Allah utandırmasın, sonu güzel bitsin. Maçın golleri Drogba ve Umut'tan geldi. Drogba'nın golünde Buffon'u pazara gönderişini yukarıdaki fotoğraftan görüyorsunuz. İyi oynadı Galatasaray, istekliydi. Devamı gelsin inşallah. Yürüyedur GALATASARAY!

Şimdi maçtan paylaşmak istediğim asıl sahne uzun süredir performansını beğenmediğim, geride bıraktığımız RM maçında da artık görmeye bile tahammül edemediğimi söylediğim Eboue'ye, Chedjou'nun hareketi oldu. Sen sahadaki biz, biz tribündeki sen abim.  http://s1.directupload.net/images/131002/6js6b8se.swf