Günlerden Galatasaray vol.25

Şampiyonluğa sayılı maçlar kala Kasımpaşa deplasmanında 2-0 geriye düşen Galatasaray, 3-2 kazanarak rakiplerinin karşılaşacağı haftada küfeyi diğerlerinin sırtına attı. 
Tam bir gazeteci ağzıyla yazıya girdikten sonra özüme döneyim. Burak'ın yedek başladığını görünce inceden bi gerilmiştim. Bu adam cezalı değilse, sakat değilse, Nando ve Wes ile birlikte ilk 11'e yazılacak ilk isim olmalı, olmak zorunda. Oynadığı ve oynamadığı iki 45 dakika vardı dün. Aradaki fark geceyle gündüz gibiydi. Maçın 3 golü Selçuk, Umut ve Burak'tan geldi. Yürüyedurun!

Günlerden Galatasaray vol.24

Yazık oldu.
Galatasaray 2-2 Başakşehir (Selçuk, Umut)

Günlerden Galatasaray vol.23

Galatasaray yenilince çok üzülüyorum. Ama bu sefer çok üzülmedim. Şaşırtıcı derecede rahattım maç önünde de, sonrasında da... Bunun sebebi muhtemelen lider gelip lider dönmüş olmak. Fenerbahçe karşısında genelde böyle oluyor zaten. Cayır cayır oynuyor takım fakat bir türlü kaleye girmiyor o top. Statta büyü var efsanesinin arkasına sığınmak çok makul gelmese de bi ara "lan acaba mı" diye düşünmeden edemedim, bu da itirafımdır. Futbolun keyfi de burada. Selçuk'un ilk yarısındaki şutu, Burak'ın aşırtması veya Yasin'in malum pozisyonu gol olsa, hepsi değil bakın sadece biri bile, işler çok değişik olacaktı. Kısmet. Puan kaybı rakiplere averaj olsun. Şanımız yürüsün. Ama Umut'un bugünkü oyununun ve Hocamın da kendisini 90 dakika sahada tutuşunun bir izahı yok onu da yazarım içimde kalmasın. Yürüyedur Galatasaray! 

Türkiye Kupası / Manisaspor-1

Bu yazıyı yazmakta bir hayli geciktiğimin farkındayım. Neden böyle bir şey yaptığım konusuna girmeyelim :) 
Milka morlu bebekler. Çok iştahlı oynadığınızda çok güzel oluyosunuz. Pazar akşamı da bundan bi dal rica edicem. Goller: Pandev x2, Cemali ve Emre'den geldi. Emre'nin penaltısı gayet başarılıydı. Melo'nun yokluğunda Cemali candır. Yürüyedurun!