Günlerden Galatasaray vol.31

Lig bitecekken futbol oynamaya başlayıp tadını damakta bırakan Galatasaray, zalımsın.
ALLAHIM SEN 4-4-2'Yİ BİZDEN AYIRMA YARABBİM. vol.2. Birincisi için tık.
Şu futbolu sezon başından beri oynasaydık ve yine aynı puanda olsaydık zerre kadar üzülmezdim. Çünkü Galatasaray'ın o koyvermiş hali hiç Galatasaray gibi değildi. Bu maçta Bursa ile 1-1 berabere kalmış da olsak, deplasmanda kazanamamış da olsak, oynanan oyunun tatminkarlığı puanı bile aratmadı açıkçası. Ayaklarınıza sağlık. Golü atan Olcan'ı ayrıca kutlarım.
not: Yasin, sana çok pis kuruldum çocuk.

Günlerden Galatasaray vol.30

ALLAHIM SEN 4-4-2'Yİ BİZDEN AYIRMA YARABBİM.
Bazen dünyanın en şahane takımıymışçasına oynayıp cayır cayır kazanıyosun ya seni en çok o zaman seviyorum Galatasaray.
Sabri mevzusuna girip tekrar sinirlenmek istemiyorum.
Galatasaray 4-1 Kasımpaşa (Poldi x2, Bilal, Selçuk) 

Gizli Anların Yolcusu | Ayşe Kulin

Evli, orta yaşlarında bir adamın yaşadığı yasak ilişkileri anlatan kitap özetle. Kitap akıcı, kendini okutuyor ve bir şekilde kopmamanızı sağlıyor okuturken. Gel gelelim bana pek gitmedi kitap. Evet, okumayı bırakmadım bu kez ve sonuna kadar gittim ama bu tamamen merakla ilgili. Acaba kitabın başında "işte her şey böyle başladı" diye anlatılan hikaye nereye bağlanacak merakıyla okudum sanırım. Biraz zorlama mı olmuş sanki?.. Kitabın, daha doğru tabirle kitaptaki karakterlerin devam kitapları da varmış (Gizli Anların Yolcusu hariç 3 kitap daha), hemen akabinde okumayı düşünüyor muyum? Maalesef hayır. Kalbim ise kitabın her bölümünün üzerindeki birer parça Tekin Gönenç şiirlerinde kaldı. Ne güzel cümleler ne etkileyici... Sevenleri okusun. Kitap 384 sayfa ve D&R fiyatı 9.90.

Günlerden Galatasaray vol.29

Sabır, sabır, az kaldı. Son bi sabır daha.
Antalyaspor 4-2 GALATASARAY

Günlerden Galatasaray vol.26

Fenerin 4. yıldızına çelmeyi takan ayaklarınıza sağlık.
GALATASARAY 0-0 Fenerbahçe

Günlerden Galatasaray vol.28

"siz en güzel duyguların katilisiniz"
Galatasaray 1-1 Rizespor (Emre Çolak)

Kavim | Ahmet Ümit

Okuduğum en iyi Ahmet Ümit kitabıydı. Nolur nolur nolur film olarak karşımıza çıksın. 

Son söyleyeceklerimi tutamayıp ilk cümleye yazdığıma göre (buraya survivor hilmicem nidasıyla tutamıyoooğğğ gelecek) kitapla ilgili fikirlerime geçebiliriz, buyurun efendim. Sanırım bu kitabı diğerlerinden daha özel kılan Nevzat Komiserin Evgenia ile arasında  bu kez daha özel bişeyler olmasıydı. İzlediğim, okuduğum, hayatıma giren her şeyde, insanda, mevzuda bir lokma yürek yarası arıyorum sanırım. Görürsem yapışıyorum. Göremezsem uzaklaşıyorum. Kavim'i bu kadar sevmemin en büyük sebebi de buydu muhtemelen. Gel gelelim bu kitaptaki cinayetin nefis bir kurgu ile anlatılmış ve örülmüş olması kitabı diğerlerinden farklı kılan asıl özelliğiydi. Neticede, her kitaba okuyun demem, ama bu kitabı okuyun. Ahmet Ümit seviyorsanız da okuyun, sevmiyorsanız da... Kitap 400 sayfa ve D&R fiyatı 20 TL.

Günlerden Galatasaray vol.27

Eskişehir deplasmanına gitmeyi düşünüyordum çarşamba gününden itibaren. Passo sitesinden deplasman tribün bilet fiyatının 150 lira olduğunu görünce cumartesi akşamına kadar sürekli söylendim. Dün akşam maçtan sonra ise her şeyde bir hayır var diyerek gayet kaderci bir kafaya büründüm. Normalde bir maçtan bu kadar malzeme çıkması için ya şampiyonluk maçı olması ya takımın müthiş bir geri dönüşe imza atması yada derbi falan kazanmış olması gerekiyor. Demek ki çok kötü olunca da bu kafaya gelebiliyormuşum şahsen. 

Eskişehir 4-3 Galatasaray şeklinde bitti maç. Hep söylerim 1-0 biteceğine 4-3 bitsin, razıyım. Gel gelelim dün hiç ışık vermeyen bir maç oynandı. Sneijder ve Selçuk'un yokluğunu fırsat bilip cayır cayır oynaması gereken Emre başta olmak üzere tel tel dökülen bir takım vardı sahada. Goller Bilal, Yasin ve Semih'ten geldi. 3 gole rağmen aradığımız Galatasaray'a hala ulaşılamıyor. Bari uefa'ya gitme şansı elde etseler de bu arada şu cezayı çekseler. Cezayı çekerken de toparlansalar. Ne dersiniz gençler, hoş olmaz mı?