Haftalık dizi yorumları | 19-24 Şubat

kalp :)
Dikkat! Birazdan okuyacağınız satırlar, 19-25 Şubat tarihleri arasında yayınlanan bazı dizilerin yeni bölümleri hakkında ağır spoiler içermektedir. Sonra vay ben görmedim, vay ben duymadım demeyin, uyandırayım. Yine civcivli bölümlerden oluşan bu haftaki seriye başlıyorum!


Shameles; Lip ve Ian'ın barışmasının müjdesini vererek başlayalım. Birbirlerini dağıttılar ama olsun. O sahnenin öyle biteceği de belliydi zaten. Steve-Jimmy gelsin dedim dedim de, bu kızı dağıtsın diye değil toparlasın diye gelsin istedim. Zaten saçını da kestirmiyor ortada dolanıp duruyor antipatik. Fiona ile Frank'in yakınlaşmasını beklemiyordum. Ama bayağı iyi anlaştıklarını söyleyebiliriz. Bu arada o Jasmine'den bekliyordum zaten böyle bi hareket. Bela olacak aha buraya yazdım. Ve son olarak Lip! Bişey varmış gibi bırakıyosun okulu. Aferin oğluma.


How I Met Your Mother; geçen haftanın son sahnesinde Ted&Robin olayından korkmuştum. Bölüm içinde de Barney&Robin olayından korktum. Gel gelelim ikisi de olmadı. Olmasın da. Robin defterinin tamamen kapanmasıyla Ted'in anneye bir adım daha yaklaştığını düşünüyorum. Eğer unuttuğum bir sözleşme yenileme durumu yoksa, dizinin son veya sondan bir önceki sezonunu izliyor olabiliriz. Barney'nin dua sahnesi çok iyiydi bu bölümde.


Gossip Girl; ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Georgina ortaya çıksın hepsini karıştırsın dağıtsın istiyorum.


House; biteceğini düşünmek istemiyorum, biteceğini düşünmek istemiyorum, biteceğini düşünmek istemiyorum, biteceğini düşünmek istemiyorum :( Bu bölümden söyleyeceğim ilk şey buydu. İkinci şey House'un eşi çok güzel ve şimdi mecburen aylarca birlikte olacaklar. Üçüncüsü de Chase, Park ve Adams'ın akıllarını topla üst üste koy Taub'un aklı yok. Parayı bölüşmeyi akıl edemediler yazıklar olsun. Yukarıdaki sahne de bombaydı bu arada.


The Big Bang Theory; orjinal Sheldon'dan daha tuhaf bişey var mı diye sorsalar, kesinlikle dünkü bölümdeki ergen Sheldon derim! Saçlarını kestiremediği -neden kestiremediğini ne siz sorun ne ben söyleyeyim sadece izleyin- ve saçları normalden uzun olduğu için girdiği triplerin haddi hesabı yoktu. Ama ne güldüm, ne çok güldüm anlatamam. Efsane bölümlerden birisi olmuş.


Gelecek cumartesi devam!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎