Bölüm 122: Hesaplaşma

Adı gibi bi bölüm oldu. Nerdeyse tüm karakterlerinin birbirleriyle ve kendileriyle hesaplaşmalarını izledik. Tabi bunlar içinde en vurucu olanı Aslı ve Güven arasında olandı. Aslı'nın kendine bile itiraf edemediklerini farketmesi ve etrafındakilere, özellikle Güven'e, farkettirmesi bu haftanın en önemli olayıydı sanırım.

Kavak Yelleri'nin 122. bölümü, 4. sezonun yayınlanan 3 bölümü içinde en iyisiydi. İlk iki bölüm çok kasvetli, bi o kadar da can sıkıcıydı. Bu bölümde sıkılmadık mı? Evet, sıkıldık. Yine de düğümler çözüldükçe dizi özüne dönmeye başladı. Nerede 1. ve 2. sezondaki o gençlik dizisi, nerede şu an izlediğimiz yorucu bölümler.. Fotoğrafta gördüğünüz an aslında bölümün özetiydi. Aslı ve Mine arasındaki hesaplaşma ile başlayan bölüm öyle de sürdü. Demin dedim ya Güven ile Aslı arasındaki hesaplaşma, daha doğru ifadeyle Aslı'nın iç hesaplaşmasının Güven'e yansıması, pek güzel sonlanmadı. Dizide onlar çekiştikçe, tv başında da biz çekişiyoruz. Paşam Güven'den yana, ben ise malumunuz Efe'den yanayım .. İşte burda Ebedi Sevda oluyor size Ebedi rekabet :)) bana uymasa her şey yolunda gidecek de, yok arkadaş illa inat edecek..

Neyse diziye döneyim ben, Güven'in gidişiyle bitti bu haftaki bölüm. Ufaktan İstanbul'a taşınıyorlar. Mine ve Deniz zaten gittiler. Metin ile Güven'in de yola çıktığını gördük. Asıl merak ettiğim, Aslı'nın nasıl gideceği. Zira hocası buna staj işi ayarladı. Bulurlar bi yolunu senaristler artık. Bekleyip göreceğiz..

Bu haftalık da benden bu kadar. Bi kaç gün sonra gelecek bölümle devam ederiz hikayeye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎