Happy Endings

Efendiim yeni bi dizi önerisiyle buradayım. Malum yaz sezonu dizilerin bitip tatile girdiği zamanlardır. Normal sezonda izlediğimiz diziler olmayınca da boşluk hissi oluyor. Bu boşluk hissini kapamak için önce Shameless'ı izlemiştim. Ve önermiştim tabii ki. Yeni önerim ise Happy Endings!

Dizinin 30 dakika sürmesi ve romantik-komedi tarzında olması benim için en büyük avantaj. How i met your mother'ın yokluğunu hissederken ilaç gibi geldi diyebilirim. Happy Endings'in 6 tane karakteri var. Jane, Alex, Penny, Max, Brad ve Dave. Dizi yıllardır sevgili olan Dave ve Alex'in düğün sahneleriyle başlıyor. Alex'in nedimeleri en yakın arkadaşı Penny ve ablası Jane. Dave'in sağdıçları ise Jane'in eşi Brad ve Max. Düğünde ilişkilerinin çok monotonlaştığını fark eden Alex, Dave'i terk ediyor ve böylece dizimiz başlıyor. İki arkadaşları arasında kalan ekibin diğer elemanlarının başından geçen komik ve keyifli olaylar anlatılıyor.

Dizide en sevdiğim iki karakter blogun sağ kısmında da göreceğiniz üzere Penny ve Max. Max gay olmasına rağmen, sürekli çift gibi davranan bu ikilinin romantik-komik halleri hem güldürüyor hem de duygulandırıyor. Penny'nin maviş gözlerinin de hastasıyız ayrıca.

İlk 3 bölümde pek güldürmese de, gittikçe artan temposuyla sizi kendisine bağlayacaktır. Tavsiye olunur kısaca. İzleyip izlememek size kalmış. Diziyi öneren sevgili Evrim'e teşekkürü borç biliriz :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎