Günlerden GALATASARAY vol.2014-2015 Sezonu

Sezon başında G4L4T4S4R4Y diye dalga geçtikleri takımım 4. yıldızı takarak gerçekten Galatasaray diye yazılır, G4L4T4S4R4Y diye okunur haline geldi. Peki bu hale nasıl geldi? İşte klasik 34 maçlık şampiyonluk öyküsü. Başlıyorum!

1. Hafta, Bursaspor 0-2 GALATASARAY: Burak ve Olcan'ın birer golüyle gelen ilk galibiyet.

2. Hafta, GALATASARAY 0-0 Eskişehirspor: Seyircisiz oynanan maçta ataklara rağmen gol olmadı.

3. Hafta, Balıkesirspor 2-0 GALATASARAY: 3. maç sonunda dengeli gidiyor takım 1 mağlubiyet, 1 galibiyet 1 de beraberlik var.

4. Hafta, GALATASARAY 2-1 Sivasspor: Ched ve Burak'ın birer golüyle kazandık maçı.

5. Hafta, Kayseri Erciyesspor 1-2 GALATASARAY: Burak ve Wes'in birer bayram şekeri golüyle gelen 3 puan...

6. Hafta, GALATASARAY 2-1 Fenerbahçe: Prandelli'nin sabredin ve Fener maçını bekleyin dediği günleri hatırlıyorum. Haklı çıktığına ise şu an inanamıyorum. Wesley'nin nefis iki golüyle kazandık ilk derbimizi. 

7. Hafta, Başakşehir 4-0 GALATASARAY: Ligde yediğimiz ilk 4. Her şey bizle dört dört dört diye dalga geçmenizle başladı....

8. Hafta, GALATASARAY 2-1 Kasımpaşa: Bu maçın yazısında Selçuk'a olan kırgınlığımın bittiği maç diye yazmışım. Neden kırgındım şu an hatırlamıyorum bile :) Goller Burak ve Umut'tan.

9. Hafta, Karabükspor 1-2 GALATASARAY: Chedjou ve Umut'un birer golüyle kazandığımız maç.

10. Hafta, GALATASARAY 0-3 Trabzonspor: Arena'da gittiğim ilk ve tek maç. Gördüğüm ise koca bir hüsran. Skoru bilsem sonucu bilsem yine gider miydim? Hem de en önde :) Mağlubiyete rağmen müthiş bir akşamdı benim için. O akşam bilmediğim ise, Galatasaray için de yenilen 3 golün hayırlı olacağıymış....

11. Hafta, Gaziantepspor 0-1 GALATASARAY: Trabzon maçında yenilen 3 gol=Prandelli'nin kovulması demekmiş. Bu maça Taffarel ile çıktık ve Burak'ın attığı golle de 1-0 kazandık.

12. Hafta, GALATASARAY 2-1 Akhisar Belediye: Hocam'ın ilk maçı. Müthiş bir kenetlenmenin ardından oynanan nispeten daha iyi futbol ve yepyeni bi nefes. Maçtaki iki gol de Burak'a ait.

13. Hafta, Konyaspor 5-0 GALATASARAY: Bu sezon statta izlediğim 2. maç. Konya'ya özellikle izin alıp 1 hafta öncesinden gittim, biletleri takip ettim, aldım ve izledim. BEŞ GOL GÖRDÜM TRİBÜNDE! Gollerin birer tanesi Umut, Emre, Hamit, 2 tanesi ise Burak'a ait.

14. Hafta, GALATASARAY 3-2 Mersin İdman Yurdu: Deplasman maçı olmaması hayırlı oldu demişim bu maç için. Zaten bu sezon 13. hafta dışında rahatça arkama yaslanıp izlediğim bir tek maç yok. Sbt. Maçın golleri Burak, Umut ve Mersinli Güven'in kendi kalesine attığı gollerdi.

15. Hafta, Gençlerbirliği 1-1 GALATASARAY: Konya maçında edilen küfürler yüzünden gidemediğim maç. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Maçın tek golü Emre'den geldi. 

16. Hafta, Beşiktaş 0-2 GALATASARAY: Doğum günümde Melo ve Burak'ın bana birer gol hediye ettiği nefis maç. Burak için hırsız diye bağırırlarken Burak'ın gole gitmesi ve tribünleri susturması ilahi adaletten başka bir şey değil.

17. Hafta, GALATASARAY 2-0 Çaykur Rize: Wes ve Bruma'nın birer golüyle devreyi 3 puanla kapattık. Maçtan hafızamda kalan ise Burak'ın iyiyim deyip zorla oyuna girmesi 5 dakika olmadan da sakatlanıp sahayı terk etmesi var. Ah be çocuk....

18. Hafta, GALATASARAY 2-2 Bursaspor: "Şampiyonluğun kırılma noktalarından birisi olacak bu maç olmayacak şeyler oldu çünkü" demişim maç yazısında. Biliyor mu yoksaaaa (tabii o sırada Kasımpaşa maçında olacaklardan haberi yok).... Maçın golleri Emre ve Umut'tan geldi.

19 Hafta, Eskişehirspor 1-2 GALATASARAY: Al bi kırılma noktası daha. Eskişehir deplasmanından 3 puanla dönen takım!!! Maçın golleri Umut ve Selçuk'tan.

20. Hafta, GALATASARAY 3-1 Balıkesirspor: Ched, Wes ve Burak'ın birer golüyle gelen 3 puan kadar maç öncesinde yapılan duyarlılık ve masum değiliz şarkısı nefis hareketti.

21. Hafta, Sivasspor 2-3 GALATASARAY: Burak, Yasin ve Telles'in birer golüyle Sivas deplasmanından da kayıpsız dönerek şampiyonluğun çanlarını çalmışız bayaaaa.... Ve bu maçla da liderlik koltuğuna çöküyoruz.

22. Hafta, GALATASARAY 3-1 Kayseri Erciyes: Umut, Ched ve Wes'in birer golüyle yine 3 puana yürüdüğümüz maç olmuş.

23. Hafta, Fenerbahçe 1-0 GALATASARAY: Maşallah dediğim tabii ki 3 gün yaşamıyor ve yine Saraçoğlunda puan kaybediyoruz.

24. Hafta, GALATASARAY 2-2 Başakşehir: Bu sene muhtemelen en çok üzüldüğüm maç buydu. Ne 4 yediğimiz maçlardan birisi ne de Balıkesir maçı. Çok net bu maç en çok üzüldüğüm maçtı. Selçuk ve Umut'un golleriyle 2-0 öndeyken 5 dakika içinde 2-2'ye geldi maç ve 2 puan bıraktık.

25. Hafta, Kasımpaşa 2-3 GALATASARAY: Herhalde bir önceki hafta çok üzülmüş olacağız ki Allah kıyamadı ve bir tane nur topu gibi vatekambek yolladı bize. Zira 2-0'lık mağlubiyetten 15 dakika içinde hooop 3-2'lik galibiyete yürüdük. Goller ise Selçuk, Umut ve Burak'tan geldi.

26. Hafta, GALATASARAY 4-2 Karabükspor: "Bu takım şampiyon olmazsa Allah futbolun belasını versin" demişim bu maçta da. Futbolun başı beladan kurtuldu. Teşekkürler Galatasaray :) gollerin 2'si Wes'ten biri Yasin'den biri de Umut'tan geldi.

27. Hafta, Trabzonspor 2-1 GALATASARAY: Harika giderken çok ters yerde takıldık Trabzon'a ve şampiyonluk gitmiş olsaydı bu maçla giderdi bence. Maçın tek golü Emre'den geldi. Trabzon takım ve taraftarının çirkinleşmesini de unutmayacağımı ekleyeyim.

28. Hafta, GALATASARAY 1-0 Gaziantepspor: Hakan'ın 85. dakikada gelen o bitanecik golü beni koltuk tepelerine çıkardı. Bu maçtan önce kalan maçların tamamını kazanırız dediğimde bana totosuyla gülenler şampiyonluk kutlamasın bu arada.

29. Hafta, Akhisar Belediye 0-2 GALATASARAY: Burak'ın saçları bu maça kadar uzunmuş kestirdiğini görünce "gol ve goller geliyor" demişim twitter'da. Burak'ın 2 golüyle kazanmışız maçı. Çok iyi değil mi? :)

30. Hafta, GALATASARAY 1-0 Konyaspor: Bu maçta da Selçuk'un tek golüyle kazandık 3 puanı. Fotoğrafa dikkatli baktığınızda koşanın Selçuk değil şampiyonluk kupası olduğunu göreceksiniz.

31. Hafta, Mersin İdman Yurdu 0-1 GALATASARAY: Yarım gole bile fit olduğumuz maçları teker teker goller atarak geçtiğimiz günler oldu. Ama bu maçta öne çıkan golü atan Yasin'den ziyade müthiş kurtarışlarla maçı getiren Nando oldu.

32. Hafta, GALATASARAY 1-0 Gençlerbirliği: Tek gollü son galibiyetimiz. Wesley'nin golüyle derbiye hepsinin önünde giriyoruz. ŞAMPİYONLUK YAKIN.

33. Hafta, GALATASARAY 2-0 Beşiktaş: Takıma inanan tribünler, tribünlerin koreografisine katılan yedek kulübesi. En çok da kenetlendiğinde güzel oluyorsun benim canım Galatasaray. Sneijder ve Yasin'in birer golüyle Beşiktaş'ı da geçip Fener'in puan kaybetmesinin ardından şampiyonluğu ilan ettik.

34. Hafta, Çaykur Rize 1-1 GALATASARAY: Ben Trabzon maçından sonra yaptığım tahminlerde kalan tüm maçları kazanırız demiştim ama bu maçta Galatasaray'ın galibiyete ihtiyacı olmadığı için galip gelmedi maalesef. 

Acısıyla tatlısıyla doğrusuyla yanlışıyla iyisiyle kötüsüyle bu sezonu da böylece bitirdik. Günlerden Galatasaray serisinde 3. sene ve 2. şampiyonluğu yaşıyorum blogda. Nereden bakarsan bak iyi istatistik. Şampiyonluk yazısı da yarın. 
YÜRÜYEDUR GALATASARAY!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎