Yılbaşında Televizyonda Ne Var?

Her sene olduğu gibi bu sene de televizyondaki adamınız tabii ki benim! Yıllardır buralarda bu işi yapan ve programları tık tık sıralayan bir ablanız olarak (e 32'ye 3-4 gün kaldı) bu sene de yeni yıla evinde girenler kulübüne amme hizmetini tabii ki ben yapıyorum. Dışarıda harcayacağınız paranın onda birine evinizde en kral sanatçıları dinleyerek, en keyifli programları izleyerek, en güzel şekilde eğlenirsiniz. Evinizin konforunda hem de! Öyleyse let the fun begin!
Her sene olduğu gibi kanal kanal gidelim, son söz olarak da naçizane programımla tamamlayayım diyor ve başlıyorum!


TRT; hani devlet kanalı ya bu kanal, normal şartlarda bu kanalda bazı sanatçıların çıkıp çeşitli şarkılarını söylemeleri münasiptir ve bundan önce de böyle süregelmiştir. Fakat o akşam kanalımızda Ege'nin Hamsisi isimli dizinin final bölümü ile Aileler Yarışıyor programının yılbaşı özel bölümü var. 

ATV; Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yılbaşı özel programında kadın sporcular yarışacakmış. Sümeyye Boyacı, Çağla Büyükakçay, Yasemin Adar ve Sabriye Şengül programda yarışacak isimlerden bazıları. 

Show Tv; biraz kolaya kaçılmış. Hatta hiç çaba sarf edilmemiş. Geçen sene çekilen Çocuktan Al Haberi programını saat 8'den itibaren yayınlayacaklar. Ardından muhtemelen kolaj bir bölüm hazırlanan Güldür Güldür programını 9.45'te yayınlayacaklarmış. Bitti.


Kanal D; Çocuklar Duymasın yılbaşı özel bölümü ile başlayacak Kanal D için 31 Aralık akşamı. Suzan Kardeş, Ankaralı Coşkun ve Sinan Yılmaz şarkılarıyla bu bölümde yer alacaklar. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise muhtemelen süresi yarıya inecek olan Deadpool televizyonda ilk kez yayınlanacak.

Star Tv; Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar adıyla geçtiğimiz aylarda bir albüm yaptı ve çeşitli şarkıcılara şarkılarını söyletti. Bunu da bir konserle tanıttı kamuoyuna. İşte Star, o konseri yayınlayacak 31 Aralık akşamı. 

Ntv; 18.10'da Adele'in New York'ta verdiği muhteşem konserle başlayacak. Ardından 19.10'da John Wilson Orchestra ve Family Guy'ın yıldızı Seth MacFarlane'dan Frank Sinatra şarkılarını söyleyecekler. 21.10'da "Söz ve Müzik: Zeki Müren" özel bölümüyle görkemli gazino yıllarına nostaljik bir yolculuk bizi bekliyor. 22.15'te ise "Rubato ile Nice Yıllara" diyerek geceyi bitirecekler. Cümleleri Ntv'nin sitesinden arakladığım için biraz yanlı olabilir, idare edin.


Tv8; O Ses Türkiye yine yılbaşı programı hazırladı tabii ki. Bu senenin konukları; Aytaç Şaşmaz, Masterchef'in 3 şefi Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, Kerem Alışık, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Enis Arıkan, Doğu Demirkol, Demet Özdemir ve Can Yaman, İrem Helvacıoğlu, Bensu Soral, Aydemir Akbaş, Ezgi Eyüpoğlu, Tarık Ünlüoğlu ve Beren Gökyıldız. Güzeller var, zaplanacaklar var fakat aralarda keyifli sohbetler olacaktır şahsen en çok Enis Arıkan ile şeflerin performanslarını merak ediyorum. 

Fox Tv; İlker Ayrık'ın programı Yaparsın Aşkım ünlü konukları yarıştıracak. 

2018'in son kötü haberini de benden duyun istedim. Her sene mutlulukla beklediğimiz, yılbaşı olsa da izlesek dediğimiz, meleklerimiz, Victoria's Secret defilesi 30 Aralık 21:17 anına kadar yayınlanacak yer bulamadı. TLC dahil. Bu haberi de verdiğime göre bu yazının hiçbir anlamı kalmadı işte. 

Benim yılbaşı programım yine Tv8 olacak muhtemelen. Gece yarısından sonra da Deadpool'u izlerim yahut oyun oynamaya devam ederiz. İyi seneler diler yanaklarınızdan öperim. 2019, 2018'den ve önceki tüm senelerden daha da güzel geçsin inşallah. Mutlu yıllaaaar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎