Sezon kupayla başlar

İlk yarım saati çıkar at, gerisi müthiş maçtı. Murat Kosova klişesiyle "işte Premier Lig bu!" Çelsiyi de kutlarız oyunundan ötürü ama şeytanlar enfesti.

Bi kere önce Scholes; abicim sen hiç mi yaşlanmayacaksın yaa! Onlar nasıl paslar, o nasıl bir oyun anlayışı Allah aşkına?! Ders olmalı bu adam gençlere! Sonra Rooney, Dünya Kupası'nda üstündeki baskı nedeniyle bişey yapamamıştı. Varsın yapamasın (: United'da geri döndü ya, o da yeter şimdilik. Valencia'ya attırdığı gol enfesti tek kelimeyle.

Hernandez; patron Dünya Kupası'ndan önce bu adamı aldı kadroya kattı ya, işte bu adam bu yüzden 25 senedir bu takımın başında {bu sene 26 olacak} Çocuğu beğendim. Biraz heyecanlıydı sanırım ilk resmi maçı olmasından ötürü ama, yine de golünü attı. Artık ağız, burun, ayak, bacak farketmez Vaktinde Kral da burnuyla gol atmıştı, hey gidi günler!

Berbatov; seni hiç sevmedim süt oğlan, sevemeyeceğim de golünü attı evet, ama kaçırdıklarıyla yine beni çileden çıkardı Son olarak çelsi. İtinayla geçen senenin intikamı alındı. Siz o beğenmediğiniz Ballack'ı çok ararsınız abisi!

Go go gooo! Kırmızı şeytanlar kupayla açılışı yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎