Ölmeden önce yapılacaklar #2

Konser! Hayatımda gittiğim tek konser Teoman'ın akustik konseriydi. Küçük bir salon olarak tabir edebileceğimiz Ankara MEB Şura Salonunda yapılan konsere aldığım sürpriz bir davet ile gitmiştim. İtiraf etmek gerekirse Teoman konserinde bu kadar eğleneceğimi sanmazdım. Ama asıl listemde konserine gitmek istediğim 3 kişi var. Parti başlasın!

  • TARKAAAAAN! Dünya üzerinde konserini en fazla izlemek istediğim sanatçıdır kendileri. Komple bir star bence. Tüm karizmasıyla, yaşam tarzıyla, yıllardır hiç çıkmadığı çizgisiyle memlekette şarkı söyleyen, şarkı yapan, "sanatçıyım" diyen herkesten daha sanatçı, daha star bence. Onu Tarkan yapan her şeyini, kıyafetlerini, şarkılarını ve bilhassa danslarını sahnede izleyebilmenin büyük bir şans olduğunu düşünüyor ve ikinci isme geçiyorum.

  • SEZEN AKSU! Tüm hayatım boyunca en çok dinlediğim sanatçı muhtemelen o. Hareketli şarkılarıyla slow şarkılarıyla ve tabii ki müthiş sesiyle içimi titreten nadir insanlardan birisidir. Mesela Tanrı İstemezseyi ondan dinlersem hiç sektirmem ağlarım :) Şarkılarının dışında Sezen Aksu'nun konserinde olma arzumun en büyük sebebi kesinlikle "Sezen Aksu Mizahı". Bu kadın ölmeden (belki de önce ben ölürüm) bi şekilde konserini izlemem lazım artık.
  • KENAN DOĞULU! Tarkan'dan sonra en sevdiğim sanatçıdır kendileri. Şarkılarının %90'ını biliyorumdur muhtemelen. Bir de Beren var tabii. Bu ikisinin çift oluşuna yeteri kadar dilenmediğimi düşünüp üzülüyorum bazen. Şarkıları dışında konserlerini festival tadında süslemesinden çok büyük keyif alıyorum. Kalp kalbe karşı ve Rüzgar klipleri konser görüntülerinin kolajlanmasıyla hazırlanmış klipler ve diğer konser videoları her izlediğimde beni çok mutlu ediyor. Onu canlı dinlemeyi, müthiş enerjisini görmeyi, şarkılarını bağıra çağıra söylemeyi çok istiyorum.
Ay hadi inşallah demeyi unutmuyoruz şu durumda diiiğğ miiiiğğ? Afferim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎