Git

Candan Erçetin'in en sevdiğim şarkılarından birisi der ki;

"madem ki benli hayat sana kafes kadar dar,

uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar.
hadi git, benden sana dilediğince izin,
öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin."
Nefis kafiyeleri ve içindeki yutamayacağınız büyüklükteki aforizmaları ile bu müthiş şarkı yukarıdaki fotoğrafa bakınca bana hissettiren tüm hisleri karşılıyor. Bu blogda adına kategori etiketi yapılan birkaç futbolcudan biriydi Arda Turan. Ciğerimin köşesi nidalarıyla geçiyordum hakkındaki her haberi. Bugün başlığa "Git" kelimesinin önüne s ile başlayan 6 harfli bir kelime daha eklemiyorsam hem bloga hem de hatıralara olan saygımdandır. Bir fotoğrafı hariç tüm fotoğraflarını kaldırdım. O fotoğrafı da onu gerçekten ve sadece o günkü haliyle hatırlamak istediğim için bıraktım.

Senelerce Galatasaray'ın kendisine tüm çağrılarını reddeden, tam Hocam takımı toparlarken birlikte müthiş işler yapacağız deyip 2011'de oluşan efsane takımı bırakıp giden, kendisine yapılan teklifleri "komik" deyip geri çeviren arkadaş ne hikmetse tam Hocamın döndüğü sene, Galatasaray'ın bir puan önündeki takıma geliyor. Rekabet etmeye çalıştığın adama dön bir daha bak Arda Turan. Sidik yarıştırmaya çalıştığın kişi Fatih Terim. Sen o taşın altında ezilirsin gülüm. Bir hafta önce Galatasaray'dan başka takımda oynamam diye açıklama yapıp, bir hafta sonra tam karşımıza gelip dükkanı açarsan bunun altında art niyet ararım, üzgünüm.

İlk kez senin için kötü niyette bulunacağım. Çok başarısız olmanı dilerim çocuk. Öyle başarısız ol ki, gururundan ve kibrinden eğmediğin burnun yerlerde sürte sürte Hocana dön. Af dile. Küçüklüğünü fark et. Bundan fazlasını hak etmiyorsun çünkü. 

ps: Turuncu da sakaldan görünmeyen suratına hiç yakışmamış kaarşim bil istedim.
ps2: Her hafta oynayacağın stadın adı da FATİH TERİM STADI asfljkalksdfjalkjfdkjga

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎