Yılbaşında televizyonda ne var?

Kabus gibi geçen 2016 yılını noktalamanın huzuru içerisindeyim. 2016'da ne çok ayrılık yaşadık ne çok üzüldük. Gelen gideni aratmaz inşallah ama kendi adıma sürprizli sonunu sevmiştim 2016'nın. 2017'nin de böyle devam etmesini isterim şahsen. Neyse, 2016'nın vedasını evde televizyonla yapmayı düşünenlere program çıkarma hizmetimiz yine karşımızda! Hadi başlayalım.
TRT 1; 8'de başlayan Kendi Düşen Ağlamaz isimli Ertem Şener yarışmasıyla akşam başlıyor. Akabinde ise birkaç senedir olduğu gibi Seksenler yayında olacak. Seksenler'in içinde TRT'nin eski yılbaşı programlarından videolar dönüyor, bayılıyorum! Gel gelelim diğer kanalların programları o kadar kuvvetli ki, Seksenler aklıma bile gelmiyor maalesef. 😕

NTV; 31 Aralık olduğu andan itibaren muhtelif programlarla 2016'yı yad ediyor Ntv. Hatta yılbaşı programları bugünden, bu akşamdan itibaren başlıyor. 16.30'da Frank Sinatra şarkıları, 19.15'te Adele New York konseri, 21.10'da İbrahim Tatlıses'in işlendiği Söz ve Müzik belgeseli ve nihayet 23.05'te de Nilüfer konseri ile yeni yıla bağlanmayı planlıyor Ntv. Elbette saatler bu kadar net olmayabilir ama benim en çok dikkatimi çeken Adele'in konseri olacak sanırım. 

ATV; gündüz kuşağı tamamen filmlere ayrılmış bu yıl. Akşam ise Kim Milyoner Olmak İster ve Ninja Kaplumbağalar var. Milyoner'de daha önce izlediğimiz adından söz ettiren yarışmacılardan seçmişler. 

STAR; geçtiğimiz sene vizyona giren ve ilk Murat&Emre Kaman filmi olan Kaçma Birader'i izleyeceğiz haberlerin ardından. Filmden sonra ise TARKAAAAAAĞĞĞNN konseri var. TSM albümü ve tüm karizmasıyla gecemizi aydınlatacak. Aydınlatacak diyorum zira Tarkan konserinden sonra da Zeki Müren'in Unutulmaz Şarkıları isimli bir program görünüyor yayın akışında 😍. 

SHOW TV; yaz döneminde yapılan ve birçoğumuzun 😍 surat ifadesiyle izlediğimiz Güldüy Güldüy isimli veletlerin tiyatro programının en iyilerin yer aldığı özel bölüm var 20.00'de. Onun ardından ise çocukları pistten alıp ablalar ve abileri piste salıyoruz ve Güldür Güldür Yılbaşı Özel sahneye çıkıyor. Gece yarısından sonra ise Cengiz Kurtoğlu , Yıldız Tilbe , Coşkun Sabah , Muazzez Ersoy , Ümit Besen , Zara, Selami Şahin, Linet, Hakan Altun, Yeşim Salkım, Serkan Kaya, Koray Avcı, Tan Taşçı, Kıraç, Kutsi, İntizar, Halil Sezai ve Seksendört; Ahmet Selçuk İlkan şarkıları söyleyeceklermiş.

TV8; yazının sondan bir önceki güne kalmasının en büyük nedeni Acun'un sürprizli yapısı. Son güne kadar bekledi yarışmacıları yayınlamak için. Ve işte O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'in bu seneki yarışmacıları; Burak Yılmaz, Ozan Güven, Yasemin Allen, Emre Belözoğlu, Birce Akalay, İrem Sak, Pelin Karahan, Müge Boz, Cüneyt Çakır, Özge Borak, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu. Yarışmanın sürprizi ise sunuculuğu Ahmet ve Murat'ın yapacak olması 😍 

KANAL D; Tv8 gibi bunlar da tek program yapıp geçmişler: Ben Bilmem Eşim Bilir. Konukları ünlü çiftler; Serdar Ortaç-Chloe Ortaç, Wilma Elles-Kerem Göğüş, Kibariye-Ali Küçükbalçık ve Ferman Toprak-Hilal Toprak. Yarışmada konuk olarak Bülent Ersoy var. Ayrıca genç şarkıcılarımız Buray, Tuğba Yurt ve Derya Uluğ şarkı söyleyecek. 

FOX; hiçbir numarası yok. Şevkat Yerimdar 2 diye bir film, Neşeli Ayaklar diye bir film ve gece yarısından sonra da Hangover var. Bitti. 

KRAL POP; 19.00'da Sıla Konseri var. Hem de Kral Pop Akustik programında. Sıla. Akustik. 😍


TLC; en güzelini en sona sakladım her zamanki gibi 😏 Cnbc-e gitti diye Victoria'nın Kızlarından mahrum mu kalacağız? HAYIR! Her sene olduğu gibi bu sene de saatler tam 12'yi gösterdiğinde melekler sahnede yürüyecek! Bu seneki müzik konukları ise Lady Gaga, Bruno Mars ve The Weeknd grubu. Araya serpiştiriyorlar tabi. VS bittikten sonra da şükür kavuşturana, Sherlock 4. sezon 1. bölüm yayında olacak 😍 sen ne güzel kanalımızsın TLC 💖

Bu seneki programlar bu şekilde. Şimdi, eğer benim atladığım bir şey varsa yoruma atın ekleyelim. Benim programım; Sıla Konseri - O Ses Türkiye - Tarkan Konseri - VS Fashion Show - SHERLOCK! 
Şimdiden iyi seneleeeeer! 👏

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎