How I Met Your Mother s05e18: Say Cheese

Yeni bölümü şimdi izleme fırsatı buldum. Haberi veren Muharrem'e teşekkürler öncelikle. Bölümde olacakları yazmayacağım reklam olmaması açısından ama şöyle söyleyebilirim ki bu diziyi bir kez bile izledinizse bu bölümü kaçırmayın. Çok keyifliydi yine. Bölümün bombası, How I Met Your Mother klasiği olarak, son sahneydi :))
Robin'in şeytani kahkahası hâlâ aklımda. Bu arada Ted'in aradığı aşkının sarışın olduğunu hatırlıyorum daha önceki bölümlerden. Bu bölümdeki "o kadın" da sarışındı :) Yoksa, yoksa, yoksaaaa! Yok canım değildir :) Bölüm adından da anlayacağınız üzere, fotoğraf temalı bir bölüm izledik. Bir parçacık da reklam vermek gerekirse -ki gençler spoiler diyorlar- ;

Spoileeer!

Barney'in tüm fotoğraflarda aynı çıktığını biliyor muydunuz? En azından bu bölümün son sahnesine kadar :)


Efendim tahmin edersiniz kuvvetle muhtemel ama sormak istiyorum yine de :)) Kim bu velet?

2 yorum:

  1. Rica ettim...:)
    5 sezonun en iyi bölümlerinden biri değildi belki ama yine de iyiydi ya, haksızlık etmeyim o kadar. Bir de tabii iki bölüm arası uzun olunca ve aslında olması gerektiği şekilde 20-25'şer dakikalık bölümler olunca özlüyor insan. Şimdi 19.bölüme kadar bekle bekleyebilirsen... Ha bir de Barney gibi olmak isterdim, ama hep Marshall gibiyim. Hangi bakımdan olduğu s5e18'te... :))

    YanıtlaSil
  2. Beklemek öyle yoruyor ki dediğin gibi, yeni bölümü izlerken kana kana su içer gibi hissediyorum kendimi bazen :))

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎