Serap Başlar..

Uzuuunnca bi zamandır kendime ait bi blogum olsun istemiştim. Sportif Cümleler'den tanıyorsunuz beni.. O bebek iyiydi hoştu da, benim bazen disiplinden sıyrılıp fırlamalığa vurmam lazım kendimi. Vuramayınca bildiğin deliriyorum. Delirdiğim yetmezmiş gibi, etrafımdakileri de delirtebiliyorum. Neyse efendim tanımayanlar için yazayım, ben deniz Serap.
Galatasaray'lıyım, 23 yaşıma girdim 2 ay kadar önce. Açıköğretim Fakültesi İşletme 4. sınıf öğrencisiyim. Gelecek hafta yapılacak vizelerde büyük ihtimalle okulu bitirmeyi garantileyeceğim :) İşte okul bittikten sonra da hızlı bir biçimde iş hayatına atılır kendimi düzene sokarım. İnşallah..

Blogda sık sık dizi yazıları, müzikler, filmler, kimi zaman da kitaplar göreceksiniz. Bir de Burak ile birlikteyiz yine. Onu da ara ara kaçırıp geleceğim buraya. Sportif Cümleler'deki ortaklık baki de burda da yazalım birlikte dedim. Başta hık mık etti sonra ben kızınca kabul etmek durumunda kaldı :)) Bunun dışında şimdilik anlatmam gereken pek bir şey yok sanırım. Gerisini yazdıkça okursunuz.

2 yorum:

  1. Hayırlısı olsun ablacım... Bize de takip etmek düşüyor işin bu kısmında. Eee iyiymiş. Bundan güzel görev mi olur. Her daim takipteyiz, ona göre. :) Eline, kalemine, yüreğine sağlık...

    Muharrem.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim ablacım. Eksik olma (:

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎