Galiptir bu yolda mağlup

Dün gece tam da olması gereken yerde, tam da olması gereken şekildeydi Galatasaray. Bernabeu'da, Real Madrid tarafından ağırlandık. Bernabeu Kupasını kazanamamış olsak da, bu tecrübeyi yaşamak futbolcular adına, bu keyfi yaşamak da bizim adımıza çok önemliydi.

Maçtan önce Real Madrid, 5 yeni transferini taraftara tanıttı. Bu 5 ismin ikisi de bizden iki kişiydi. Nuri ve Hamit'in Jose'nin kanatları altında Bernabeu'da futbol hayatlarını sürdürecek olması beni çok heyecanlandırıyor. İnşallah bi an önce takıma katılırlar ve kemikleşirler. E tabi sonra ikisinin de yolu inşallah Galatasaray'ımıza düşer :)

Dün gece ışıldadı tek kelimeyle. Hani son maçta oynadığı oyunu Arda'ya bağlayanlar vardı ya, mutsuz dendi, Arda yüzünden dendi, yıkıldı çocuk dendi. Dün gece Arda sahadaydı da ben mi görmedim acaba?

Bu da o güzel oyunun meyvesi. Attığı gol Selçuk'un. Onun golüyle 1-0 öne geçsek de yediğimiz 2 talihsiz golle, sol beklerimiz sağolsun, maalesef mağlup ayrıldık. Klişe olacak belki ama gerçekten galiptir bu yolda mağlup. Bi iki değişiklikle Ronaldo'lu, Mesut'lu, Benzema'lı o takımı kitledi Galatasaray. Helal olsun Fatih Terim'e!

Yeni doktorumuzu Aydın'a benzeten bi ben değilimdir dimi? Ebuoe sakatlanıp kenara gelince, lan dedim noluyo Aydın'la göz göze napıyolar bunlar o.O meğer sağlık ekibinden biriymiş adam :))

O değil de, kupa iyiymiş. Kazanıp gelseydik süper olacaktı. Misafir de misafirliğini bilsin ama dimi :p Bi de Muslera çok iyiymiş cidden. Cana ile yer değiştirdikleri için sinsi bakışlarımdan pişmanım dedim dün gece maçı izlerken. Önünde çok daha iyi bi defansla çok daha iyi maçlar çıkaracağından şüphem yok.

ps: Dün gece bi kez daha avaz avaz söyleme fırsatı buldum.
İYİ Kİ GALATASARAYLIYIM!

İzleyemeyenler için maçın özeti;



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎