İsyanım var ulan!

"O kadar kızgınım ki, birini öldürebilirim" Bu replik Ps: I Love You'dan Holly'e ait. Sevdiği adamı kaybettikten bir süre sonra içindeki özlem dayanılmaz hale gelince, annesine ağlayarak sarılıp bu repliği söylemişti. O sahnede sevgiliyle ben sımsıkı tutmuştuk birbirimizin elini. Hiç bırakmayacak gibi..

!Yazının şarkısı!

Gel zaman git zaman bugün ben de Holly gibi hissediyorum kendimi. O kadar sinirliyim, o kadar kızgınım ki, birinin canını gözümü kırpmadan yakabilirim. Bugünün nasıl bi gün olacağı sabah yataktan çıkmak istemememden belliydi zaten. Ofise geldim. Öğleye doğru en iyi dostlarımdan birinden bi mesaj aldım. "Onunla konuştum, iyiymiş, selamı var. İlaçlarını ihmal etmesin kendine iyi baksın dedi" yazmış. O an, tek bi an yaşadığım dumuru tarif edemem. Deli gibi sevdiğim, severken ayrılmak zorunda bırakıldığım, atlatmak için, onu yıpratmamak için uğruna savaştığım adam, bana mesaj göndermişti arkadaşım aracılığıyla.

Neden aracı koymuştu ki? Kendisi yazmaya cesaret edememiş miydi? Ayrıca neden sağlığımla, ilacımla, özetle benle ilgilenme gereği duyuyordu? Giden, vazgeçen, o adaletsiz seçimi yapan kendisi değil miydi? Şimdi ne değişmişti de benle ilgilenir olmuştu? Yada benim ilaçlarımı almam, kendime iyi bakmam neyi değiştirecekti?

Kafamın içinde dönen binlerce soru var. Soracağım kişi ise yok. Sonra bana sakin ol diyolar ya, ben işte en çok ona ayar oluyorum aq. Aklımı kaybettim ben. Neyin sakinliği ulan? Kimin sakinliği? Akşam Titanic var. Bıdır bıdır mesajlaşa mesajlaşa izlemek vardı şimdi. Reklam aralarında arayıp sesini duymak.. Off ki ne off!




11 yorum:

  1. Yaşayan bilir derler ya işte aynen oyle okurken içim acıdı bee..gercekten yasadıgın duygular tarıf edılemez,cunku zamanında bende tarıf edememıstım...Dedıgın gıbı bı ınsan gıttıkten sonra neden ılgılendıgını bellı eder?veya neden acı cektırmek ıcın haber yollar...bı turlu anlayamadım...okurken yasadıklarımı dusurnurken gecmısıme ısyan ettım...sabır sabır sabır ama nereye kadar...

    YanıtlaSil
  2. Senin de böyle yaralarını deşiyorum ama ben de bloga dökülmeden rahatlayamıyorum kusura bakma :)

    YanıtlaSil
  3. bunu ancak yaşayanlar anlayabilir :(

    YanıtlaSil
  4. amin... başkasından sana haber yollaması..hemde sen defalarca bir şey söleyeceksen bana söyle demene ragmen, nedense hep boyle oluyor..

    YanıtlaSil
  5. Hikaye hep aynı zaten, kişiler farklı sadece :/

    YanıtlaSil
  6. İçim acıdı. Neden hep böyle olmak zorunda ki?

    YanıtlaSil
  7. Bilmiyorum, yaşanması gerekiyor sanırım. Ama geçiyor, geçti de. Herkesinki bende geçtiği kadar iyi geçer umarım :)

    YanıtlaSil
  8. Umarım. Varlıklarını arada belli etmeseler ya da anımsatacak bir şeyler olmasa daha kolay olur aslında ama... O da hayatın bir cilvesi midir nedir artık, olmuyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her günün iyi olması mümkün değil zaten. Böyle arada ofsaytlar oluyor. Ama sonra güzelleşiyor, güzelleşmese de unutuyosun.

      Sil

Yazın bakalım 😎