People's Choice Ödülleri

Seçilen adayların belirli sayıya düşürülmesinin ardından biz izleyicilerin oylarıyla belirlendi kazananlar. Her sene olduğu gibi, bu sene de kıyasıya rekabetler yaşandı. Oylama sürecinin sona ermesinin ardından da geçtiğimiz gece ödül töreni yapıldı. Çok da sürpriz olmayan sonuçların alınmasıyla ödül töreni tamamlandı. Canımız Kaley Cuoco'muz sunuculuğunu yaptı gecenin. Geçtiğimiz yıl, Jim Parsons'ın ödülünü Kaley açıklamıştı. O ödül açıklandığında öyle bi sevinmişti ki, o hali hala gözümün önünde :)) Bu sene de sunuculuk Kaley'e kaldı. Altından kalktığını da gönül rahatlığıyla söylemek mümkün. Şimdi gelelim ödüllerin kazananlarına.
Kendi adıma söylemem gerekirse, genelde oy verdiğim diziler ve isimler kazandı diyebilirim. Yine de çoğunlukla farklı olduğum kategoriler de yok değil. Film kategorisinde Harry Potter, Karayip Korsanları, The Help, Bridesmaids ve Transformars arasında Harry Potter'a vermiştim oyumu. Filmlerin hiç birini izlememiştim tabi oy vermeden önce. Onu da belirtmem gerekiyor sanırım :)


En iyi erkek oyuncu dalında Daniel Radcliffe, Hugh Jackman, Johnny Depp, Robert Pattinson ve Ryan Reynolds arasında seçim yapmak zor olmadı açıkçası. Zira Johnny Depp dururken başkasına oy vermem zaten zor olurdu. En iyi kadın oyuncu dalında ise benim oyum Anne Hathaway'e gitmişti. Ödülü ise Emma Stone'a vermişler. En iyi komedi filminde oyum Friends with Benefits'e gitmişti. Ödül ise Bridesmaids'e verilmiş. Büyük ihtimalle hafta sonu izlemeye çalışacağım o filmi. 


Filmlerden dizilere dönecek olursak, drama dalında ödül Supernatural'a gitmiş. Benim oyum tabii ki House'aydı. En iyi erkek drama oyuncusu olarak da Hugh Laurie seçilmeyince kendi kendime triplere girdim. Tamam House bi parça durgunlaşmış olabilir ama bu Hugh Laurie'nin de durgunlaştığı anlamına gelmiyor bence. Kadın ödülü de Vampir Günlükleri'nden Nina Dobrev'e gidince dizilerden pek umudum kalmamıştı. Sonra, komedi dizilerine geçildi ve How I Met Your Mother ödülü kaptı. En iyi erkek oyuncu ödülünü de Neil Patrick Harris alınca yüzdeki gülümseme büyüdü. Himym'ın geceden aldığı son ödül ise en iyi konuk ödülü oldu. Geçtiğimiz sezon Katy Perry konuk olmuştu ki Barney'e "who's your daddy" deyip onu ağlattığı sahne hala aklımda :)) En iyi kadın oyuncu ödülü ise Glee'den Lea Michele'e gitti. Son günlerde sık sık izleme fırsatı bulduğum Hot In Cleveland da en iyi komedi dizilerinden biri olduğunu ödül alarak tescilledi. Son olarak talk show ödülleri de efsane isimlere gitti. Öğlen ödülünü Ellen DeGeneres alırken, gece ödülünü de Jimmy Fallon aldı. 


Son olarak yılın şarkısı ödülü kesinlikle en doğru yere gitti. Katy Perry ile Kayne West'in birlikte seslendirdiği E.T. yılın şarkısı oldu. Yılın şarkısını da ekleyelim eksik olmasın blogdan :) Karşınız da E.T. Kiss me ki ki kiss mee (bi tek orayı öğrenebildin dimi kıyamam hahaha)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎