Haftalık dizi yorumları | 9 Nisan

Dikkat bu yazı 9 nisan pazartesi gecesi yayınlanan How I Met Your Mother ve House ile ilgili ağır spoiler içerir. İzlemeyen ona göre tıklasın. Shameless ve Sherlock'un sezon finalinin yapmasının ardından, artık izlemeye dayanamadığım Gossip Girl'ü de çıkartmamla birlikte, yeni bölümü olmayan The Big Bang Theory'i de çıkarırsak, geriye kalan, bana kalan dizileri konuşalım, önden buyrun..


How I Met Your Mother; bu sezonun en sağlam bölümü olabilir bu bölüm. Star Wars üçlemesini  her üç senede bir izlemeye karar vermişler 2000 yılında. Ve üç senede bir beklentileri ve gerçekte olanları izledik. Önce Barney; her üç senede bir hatun hayal edip de 2015 için Quinn ile olmak istemesi düğün Quinn'le mi acaba diye düşündürüyor beni ama bugüne kadarki tecrübelerim de bi şekilde ters köşe olacağımı söylüyor. Marshall'ın sürekli Lily'i hayal etmesi ve birçok çocukla hayal etmesi şaşırtmadı. Ama asıl şaşırtan Ted'in 2015'te baba olacağını görmekti ki anneyi merak edenler için bu fotoğraf bulunmaz nimet oldu. Dizinin 2015'e kadar süreceğini düşünmemekle birlikte, bu sezonda olmazsa gelecek sezonda anneyi tanıyacağımızı düşünüyorum. Hayırlı olsun.


House; Wilson'ın çocuğunun olması fikri başta ne yalan söyleyeyim bana da çok mantıklı geldi. Ortaya çıkan çocuğun da benzerliğinden mütevellit, Wilson'ın çocuğu olduğuna inandım. Gel gelelim, velet keçi peynirini severim, şu sosu kullanırım, bu baharata bayılırım diye ahkam kesmeye başlayınca ya hayır yaaa diye güldüm ve bildim House'un oyunu olduğunu. Hele velet arabanın içinde Wilson'a seni seviyorum baba diye sarılınca yazıklar olsun dedim. Başta bozulsa da, sonra sonra  House'un haklı çıktığını kabul eden Wilson da derin bi nefes aldı. Hasta mevzusunda Taub'u ön plana itip ona hiç bişeye güvenmemesini söyleyen ve sürekli ezse de takımının arkasını sürekli koruyan House, bitme lan nolur bitme :( Bide son olarak Chase ile Park'ın arasındaki tuhaf şey bi yandan güldürse de bi yandan da Cameron'dan sonra Park mı?? diye sormama sebep oluyor.

2 yorum:

  1. Ted in kızıyla sahnesine bittim bir insana babalık bu kadar yakışır 10. sezonu görecez kesin sevindim .(:

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎