Günlerden Galatasaray vol.32 | Şampiyonluk Nağmeleri

E Galatasaray kazanamadı ne nağmesi ne şampiyonluğu diye düşünenler ctrl + w yapsın. Nasıl koyduk ama zaaaa xd diyenler de ctrl + w yapsın. Başka takımın taraftarı olup da "o iş koreografiyle olmuyo kenks" diyenler zaten ctrl + w yapsın. Sıraladıklarım bi çıksınlar biz kalanlarla içerde bişey deneyecez. Buyrun;


Normalde GG yazılarını tek fotoğraf, bir paragraf ve sonuna gelen yürüyedur Galatasaray'ım ile tamamlardım. Ama bugün, dün geceye dair içimden taşanlar blogda kalsın sonra hatırlayıp okurum "bak bu da olmuştu cidden" der güler geçerim diye düşündüm. Terbiyeli bir yazı olacak öncelikle onu söyleyebilirim. Zira aklıma bile gelmeyecek küfürleri dün gece bol bol ettim zaten. Ettiğim küfürler takımıma değildi -haşa-. Rakip takıma da değildi ki kıyamam bişey yapamadılar zaten dün. Ettiğim küfürler futbolda olmayan adaleteydi. Galatasaray dün gece bu sezon oynadığı en iyi oyunlardan birini oynadı. Daha önce de bu kadar iyi oynadığı maçlar vardı takımın. Fakat ilk kez rakibi böyle rezil ede ede çatır çatır oynadı. -Ama kazanamadı. Varsın kazanamasın. Galatasaray'ın bu sene kazandıkları bir maçtan üç puandan çok daha büyük.


Bi kere bizim statta olan tek şey şahane koreografiler ve mükemmel bir taraftar profili. Diğerleri gibi ne beceriksiz ne rezil ne de terbiyesiz, Galatasaray taraftarı. Benim takımımın stadındaki maçtan sonra ne hakem konuşuldu ne tribün taşkınlığı ne küfür ne de futbol dışında herhangi bir unsur. Benim takımımın maçından sonra sadece futbol konuşuldu. Ah şunu atsaydık, şu şöyle olsaydı kazanırdık dedik. Bizim dışımızdakiler de oynamadan kazandık diye konuştular. Yani sadece sahada olanları..


Sonra şahane bir takımımız var ki o takımın adı Galatasaray değil de Barcelona olsaydı, dün akşam dilenmekten hallenme boyutuna geçenler olacaktı ki onların da hangi takım taraftarı olduğunu söylememe gerek yok. Bir de benim takımımın futbolcuları attıkları gollerden, aldıkları her maçtan sonra sadece kendileri için, kendi taraftarları için, kendi gelecekleri için sevindiler. Yendikleri takımı da taraftarı da hedef almadı hiçbir sevinçleri. Ama gördük ki dün akşam Fenerbahçeli futbolcular, stada sadece rezillik çıkarmaya gelmişler. Ünal Aysal haklıymış Fenerbahçe ile aramızda kalite farkı var derken.


Sonra benim takımım çok değil, daha 1-2 ay önce geçtiğimiz sezon yaptığı rezillikler yüzünden bir alt lige düşme korkusu yaşamıyordu. Sezon başladığından beri bu takımın bana yaşattığı iki duygu var; biri gurur biri de mutluluk. O kadar. Paçalarım tutuşmadı benim mesela diğerleri gibi.


Tüm bunlara rağmen, dün akşam hakkımızla kazandık diyebilen taraftar varsa, iki şey için kutlarım. Birincisi, ligin şampiyonunu, en iyi futbol oynayan takımınını kazandığınız iki pozisyon ve golle yendiniz ve üç puan aldınız. İkincisi de yeni kafanız çok güzel olmuş, güle güle kullanın. 
Özel not: Daha 3-5 hafta önce bizimle berabere kaldılar diye yaptıkları kutlamalara bak zaaaaa xd diyen süper zekalar, dünkü galibiyeti kutladınız da yine timsah :( Beyler şampiyon olamadınız :(

Galatasaray'ın yolu çok açık. Bizim alnımızın akı oldu her dönemde. Ve yine öyle. Bugün daha yüksek sesle, yürüyedur Galatasaray'ım!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎