Günlerden Galatasaray vol.2

Sezonun ikinci maçı derbiydi. Deplasmandaydı. Beşiktaş'laydı. Maç 3-3 bitti. Bizim golleri Elmander, Umut ve Selçuk attı. Maç, maçtan başka her şeye benziyordu itiraf etmek gerekirse. Ama böyle puan kayıpları ilk haftadan olunca sıkıntı olmuyor. Ayrıca ilerisi için de sağlam soğuk duşlar oluyor. İkinci yarıda Beşiktaş'a oynatılan oyun, rehavetten başka bir şey değil. Rakip için atılan goller, rakibe yapılan asistler falan hoş değil bunlar. Fatih Terim en doğrusunu yapar, en güzel fırçayı yedirir takıma nasılsa. O açıdan içim rahat. Önümüze bakalım. İki hafta 4 puan iyidir. Geçen sezon bu zamanlarda 3 puanımız vardı ağlaşmak için erken. Sen bakma millete yürüyedur Galatasaray'ım

ps: Biliyoruz penaltı, penaltı değildi. Ama Burak'ın kabahati ne la penaltıyı veren hakem. Burak kendisine faul yapıldığı için düştü. Kimse kusura bakmasın hepimiz aynı fosseptik çukurunun lacivertiyiz. Sen Mehmet Topal'ın golünü savunursun, öbürü Batuhan'ın yatıp yuvarlanmasını savunur, ben de Burak'ı savunuyorum. Özetle Sezen Aksu'dan geliyor: Masum değiliz hiç birimiz.
ps 2: Canım Pektemek, en kısa sürede dön. Sen demek gol demek. Sen dön de bize yine gol at. Toparlarız, toparlayamazsak da canımız sağolsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎