Haftalık dizi yorumları | 10 Ocak

Evet, hala internet ve pc işini halledememekten dolayı bloga eğilemiyorum ve cidden hasret kalmış durumdayım. İşte ilahi denge olayı yine devreye girer. Yaradan en büyük nimetlerden birisi olan sevdiceğimi verince sanal alemden uzak tutuyor. Neyse bu değil mevzumuz. Diziler evet. Person of Interest ile The Big Bang Theory'i izledik bu hafta. İşler Güçler ve How I Met Your Mother yeni bölüm vermediler. Gelecek hafta başlıyorlar. Bu gece de Shameless'ın yeni sezonu başlayacak. Haftaya buralar şenlenir sanırım. İzlemeyenler için uyarıyorum Person of Interest'in ve The Big Bang Theory'nin yeni bölümleriyle ilgili ağır spoilerlar içeride, ona göre devam edin, başlıyorum.


Person of Interest: Geçtiğimiz hafta John hapisten kurtulamayınca, bu hafta Carter'ın onu kurtarma olayını izleriz diye düşünüyordum, daha iyisi oldu. Diziyi yüksekte tutan heyecan faktörü oldu ilk bölümden beri ve bu bölüm dizinin yayınlanan bölümleri arasında enlerden birisi oldu. Zira birkaç kere ters köşe olduğumu itiraf etmek zorundayım. En çok da Bear'e üzüldüm. Keza Finch'e de. Tam Carter kurtardı John'ı derken Donelly'nin sizi çözdüm moduna girip ikisini birden tutuklaması ve onlara ne yapacağını düşünmek için götürürken de kaza yapıp John'ın eski partneri tarafından öldürülmesi bölümü zirvede bitirdi. Gelecek bölümün sneak peek'ini izlemedim ve sürpriz olması adına izlemek planlarım arasında yok. Güzel bir bölüm bekliyor izleyenleri. Hastasıyım ve sabırsızlıkla bekliyorum.

The Big Bang Theory: Kızların ne bu çizgi romanların numarası ya merakıyla başladı bölüm. Ve başından sonuna kadar da çizgi romanlar üzerinden ilerledi. Çocuklar da çizgi roman festivaline giderken fotoğraf çekinmek için durduklarında arabayı çaldırıp çizgi roman dünyasına küstüler. Sonra da eve gelip kızların goygoyunu kapıdan duyunca verdikleri tepkiler bombaydı. Ama dizinin asıl bombası kesinlikle Sheldon'ın navigasyona ses olmasıydı. 20 mil sonra bir soru daha geliyor ile başlayıp Amerika'nın başkanlarından tutun da yolla ilgili sorduğu alakasız ve tuhaf ötesi sorular bildiğimiz Sheldon işte diye düşündürdü.

Bu haftalık da benden bu kadar. İnşallah artık geçerim bilgisayarıma da buralar hep filmle yazıyla dolar. Malum önümüz oscar...

3 yorum:

  1. Sheldon tam anlamıyla Data olmuştu..:))

    YanıtlaSil
  2. Serap hanım blogun biraz karışık geldi bana. :)) Bu arada Breaking Bad'i izleyebildin mi? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlayamadım ya :( Neresi karışık arkadaşım gül gibi işte :)

      Sil

Yazın bakalım 😎