Günlerden Galatasaray vol.19

Kasımpaşa maçının yazısında demiştim, o maçta kaybedilen 3 puanın çok büyük anlamı olduğunu. Şükürler olsun yanıltmadılar. Çok şahane maç oldu. Mücadelenin bir an olsun düşmediği maç candır. Saygıyla eğilinir. Maçın henüz başında bulunan gol, sonra devrenin hemen bitiminde ikincisi, fark açılacak derken ikinci devre başlamadan yenen gol... Enteresan maç oldu ama hak eden kazandı. Derbi dediğin fotoromandır benim blogda. Gerçi koreo falan olmadı. Gel gelelim iki gol varsa maçta, minimum iki fotoğraf alınması lazım. Öyleyse yola devam Serap. Yazının devamına geçiyorum.


Şimdi öncelikle Emre veledi. Geçen haftadan hatta geçen seneden beri adama etmediğimiz laf kalmadı ki hak etti. Sonra adam bi çıktı piyasaya, şu gol ile unutturdu, yedirdi tüm lafları. Net!

Şöyle de sevindi bizim liseli. Adamsın Emreeee!!11!!!!!11! (anlayan anladı)

İlk yarıda kaçan pozisyonların ardından tam devre bitiyor derken, Riera çıktı piyasaya. Başta Toraman attı zannettim golü ve keyfe geldim itiraf etmek gerekirse. Toraman'a kılım evet. Fakat Toraman'dan başka kim gol atsa daha çok sevinirsin diye sorsalar, Riera derdim. 

Fatih Terim'in çaldığı maya, Riera'nın gölünde öyle bi tuttu ki... Goller olsun, pozisyonlara girsin, yaptığının daha da üstüne çıksın ki hak ettiği övgüyü alsın, underrated'lıktan overrated'lığa yükselsin istiyordum. Oldu da, helal olsun!

Şimdi sıra geldi işin goygoy kısmına. Efendim öncelikle kendisine bi hoşgeldin yazısı yazamadığım için üzgünüm. Böylesi daha iyi oldu belki de, formalı, mücadeleli... Gol attığı günler, o fotoğraflar da nasip olsun. Hoşgeldi, safalar getirdi. Hayırlı olsun. Çok gollü olsun.

Bir baba, bu adam Melo bile olsa, çocuklarının üzerine yemin ediyorsa, yalan söylemiyordur. Özellikle Melo gibi inançlı bir adam, zor. Öte yandan, Melo'nun bugüne kadar yaptıklarının üzerine, bu maçta da sürekli hakemin üzerine oynaması ve hakemin üzerine oynadığı bir pozisyonda da Elmander'in sarı kart yemesine de sebep oldu. 

Melo yapmaz diyemezsin aynı mantıkla. Fakat demin de dediğim gibi bir baba çocuklarının üzerine yemin ediyorsa, orayı çok eşelememek lazım. Yine de ceza alacaktır. Ben 5 maç diyorum gerisini pfdk artırsın bakalım.

İyi Galatasaraylı, güler yüzlü insan... Birand ve Işıkara'ya saygıyla.

Galatasaray Üniversitesi'ni de unutmamışlar. 

Çok güzel pankartlardan birisi de buydu.

Wes'e özel pankart: "Burası Galatasaray! Efsane olmak istiyorsan kalbini ortaya koymalısın Wesley"

*fonda kar, stat, Galatasaray* Bir şarkısın seeeeenn...

Biz bir aileyiz...

Veee son söz: Allah kerim, Fatih Terim. Yürüyedur Galatasaray!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎