Yılbaşında televizyonda ne var?

Normalde zaten çok parti insanı değilim zaten hele bir de buz gibi havada ve çoğunluğun dışarıda olduğu bu tarz "özel" günlerde dışarıda olmaktan daha da soğuyorum. Siz de benim gibiyseniz "partiye" hoşgeldiniz. O gün evde olacaklar için en güzel program televizyondaki yayınlar olacak yine. Hadi iyisiniz program bu sene de benden. Öyleyse başlayalım...
TRT-1; benim televizyonda kanal sıralamasında trt ilk sırada. Klasik Türk aile televizyonu... Trt 1'de öncelikle Cesur (Brave) var. Beren'in seslendirdiği karakterin sevimliliğini izleyenler anımsamıştır eminim ki Beren'in sesiyle daha da sevimli olmuştu. Cesur'dan sonra Trt'nin dizisi Yeşil Deniz'in yılbaşı özel bölümü var. Bilmeyenler için dizi 90'ların başında geçiyor. Bi parça dönem dizisi olmasının ekmeğini yiyecek tabii. Ferda Anıl Yarkın, Nalan ve Mahmut Tuncer konuk olarak dizide olacaklarmış. Meraklısı için yine keyifli bir bölüm olacaktır.

ATV; yılın son dizisi sloganı ile yayınlanıp duruyordu Pelin Karahan'ın yeni dizisi. Ne demek istiyor bunlar diye düşünüyordum meğer 31 Aralıkta yayına girecekmiş. Dizinin ilk bölümü için bence yanlış tarih ama eskisi gibi dizi tutmuyor zaten. Yolları açık olsun neticede bu işten ekmek yiyen insanlar var. Yeter dizisinin ardından da Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü var. Yine meraklısı için keyifli bir akşam olacaktır. 

SHOW TV; Güldür Güldür yılbaşı özel beklerken Sibel Can ile yılbaşı özelle karşılaştım. Şaşkınım. Böyle bir hareket beklemiyordum sanırım. Güldür Güldür'ün tekrar bölümü varmış ona iki kere şaşırdım. Sürprizi Show yaptı bu sene evet. Güldür Güldür için bir kolaj bölüm hazırlanmıştır diye düşünüyorum. Ara ara zaplarken izlenebilir. Sibel Can ise konser tadında bir program olur ve kendini izletir. Aklımı çeliyor küçük küçük de olsa...

KANAL D; yılların eskitemediği Arka Sokaklar bu seneki yılbaşına ambargosunu koymuş. Kanal D'nin yılbaşı programı Arka Sokaklar yılbaşı özel bölümü ile başlıyor. 23.15'te ise Beyaz yeni yıla birlikte girmek için misafir olmaya gelecek. Sağlam kadroyla hem de... Serdar Ortaç, Hande Yener, Ezgi Mola, Murat Yıldırım (♥), Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu programın yılbaşı konukları. Sibel teyzemden sonra Muratçığım da sağolsun aklımı çeldi şu an.


STAR TV; Geniş Aile dizisi vardı liseliler de bilir zira yakın tarih... O dizinin geçtiğimiz yaz aylarında bir filmi çekildi. Meraklısı için hasret gidermelik yani. 8'de film televizyonda ilk kez ekranda olacak. Filmin bitişinin akabinde ise Big Brother yarışmasının yılbaşı özel bölümü var. Yeni yıla hangi ekiple girmeyeceksin diye soran olursa evet, starla girmeyeceğim çok net kesinleşti. İzleyicisine iyi seyirler.


TLC; Cnbc-e'nin yerine geldi, aratmıyor. Sadece kanalın adı değişmiş gibi oldu bizlik bi değişiklik yok aslında. Fotoğraftan da anlayacağınız üzere melekler bu sene de yeni yıla girerken bizimle olacak. Yeni Victoria's Secret meleğim Taylor Hill'i ilk kez izlemek için yılbaşı akşamını bekledim. Bu fedakarlığı anası babası yapmaz bak. Victoria's Secret'a kadar da TLC'de normalde de çıkan yemek, sihirbazlık, magazin programları ve mini diziler de meraklısı için yayında olacak. Bir de minik not, Sherlock'un yılbaşı için hazırlanan o bölümü *fragmanı için tık* tüm dünyayla aynı anda 1 ocakta TLC'de ♥_


TV 8; O Ses Türkiye'nin yılbaşı bölümü artık geleneksel olarak TV8 yılbaşı programı oldu. Konuklar ise şöyle; Erkan Can (OHA), Zafer Algöz, Emre Kınay, Barış Falay, Ezgi Mola, Hidayet Türkoğlu, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Tümer Metin, Hande Subaşı, Gürkan Uygun, Aslı Enver, Alina Boz ile Leyla Tanlar ve Turabi (wtf?) şarkı söyleyecek. Gönlümün efendisi tabii ki Erkan Can olacak. Seda ve Ezgi'ye de göz kırpıyorum. Gözlerim ise Arda'yı arayacak... Bazı prensiplerim var neticede... TV8 biraz işin kolayına kaçıp O Ses Türkiye'ye sığınıyor açıkçası. Öte yandan yılbaşı programı dediğiniz şeyin de şarkılı türkülü program olması gerekiyor. Bu konuda çok kararsızım evet. 

Maksat bir olmak, birlikte olmak. Bunların hepsi garnitür aslında. Keyifli bir akşam olsun, çok gülelim, çok eğlenelim ve tüm senemiz öyle geçsin. İyi seyirler, iyi seneler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎