Ekşın! MFÖ - Teoman Konseri

Hayatımda en çok eğlendiğim akşamlardan biriydi. Elektrogitar ile artık daha samimiyiz sanırım. Tuhaf şekilde "zor" diye tabir edebileceğimiz günleri mutlulukla geçiriyorum. Ankara ile ilgili zirve etkinliği inşallah hafta sonu Galatasaray maçı ile yapacağım. Maçtan evvel ise müthiş bir konser ile bitirdim geçen haftayı. Vodafone'un düzenlediği MFÖ - Teoman Konserindeydim pazar gecesi. 

 
Mazhar Fuat Özkan'ın en genç üyesinin 62 yaşında olduğunu bilip aynı zamanda pazar gecesini düşününce kafada şimşekler çakıyor. Nasıl olabilir? Nasıl bu kadar enerjik olabilirler? Nasıl bu kadar eğlenceli olup zinde kalabilirler? Kafamda deli sorular... Ali Desidero hariç söylenen tüm şarkıları bağıra çağıra söyledim. Tabii ki en çok etkilendiğim Yandım, Sarı Laleler ve Yalnızlık Ömür Boyu oldu. En çok tepindiğim ise elbette Ele Güne Karşı... Hala kulağımda tüm konser alanındakilerin söylediği "nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam" cümlesiydi. Bu cümle hayatımın özeti gibi. Neyi çok sevsem ona asla karşı koyamıyorum zira. 


Teoman için de benzer cümleler kurabilirim sanırım. Çığlık çığlığa söylediği şarkıları, tüm serseri halleri ve umursamazlığı ile Teo bildiğimiz Teo'ydu. Senden Önce Senden Sonra şarkısında yine dağıldım. Gönülçelen'de yine gülümsedim. Paramparça'da yine tepindim. Teoman'ın müziği bırakması konusuyla en çok dalga geçenlerden biriyim muhtemelen, gel gelelim müziği bırakmamasına da çok sevindim. Çünkü çok sert rock sevmiyorum ve bence Teoman'ın müziği biraz pembe rock ve evet, dinleyebiliyorum. 

Nefis bir geceydi, yapımda emeği geçenlerin ellerine sağlık. Konserdeki genç profili ise beni biraz rahatsız etti. Eline "free hug" yazıp gelen ergenler tüm alanı dolaştı. Kardeş siz otoyola çıkın burası orası değil, diyemedim ya la... Bir kesim müzik dinlemekten ziyade cinsel münasebet içindeydi. Ben sandalyemi açtım konseri dinledim. Çünkü hanımefendilik bunu gerektirir. Mevzu uzuyor, bağlıyorum. Şu Sıla konserine de gidebileydim iyiydi ama kıfsmet artık. Bir sonraki ekşında buluşmak dileğiyle. Hoşçakalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎