Yılbaşında Televizyonda Ne Var?

Yılbaşında sokaklarda olmayı bırak ekim ayından mayısa kadar burnumu dışarı çıkarmak istemiyorum. Kış uykusuna yatmayı hayvanlara nasıl kaptırdık inanamıyorum. Gerçekten kış uykusuna yatabilseydik ve tüm yaz tek bir an bile uyumasaydık müthiş olmaz mıydı? Geyiğin dibine vurduğumuza göre konumuza dönelim. Yılbaşında dışarıda olmayacaksanız ve televizyonumu izlerim, çekirdeğimi çıtlarım, mandalinamı soyarım tayfasındansanız, doğru yerdesiniz! Başlıyorum!
Atv; malumunuz pek bir numarası olmayacaktır. Tek programla kapatıyorlar tüm akşamı. O da Kim Milyoner Olmak İster yarışması. Murat Yıldırım'ın sunduğu yarışmanın yılbaşı özel programında Atv dizilerinin oyuncuları çiftler halinde yarışıyor. Alıcısı vardır muhtemelen. Geçtik.

Show Tv; akşam haberden sonra önce Güldür Güldür Show yılbaşı özel var. Hemen ardından bilmiş veletleriyle Çocuktan Al Haberi var. Yılmaz Morgül, Burak Kut, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Sahrap Soysal, Aydın Kurtoğlu, Sefa Doğanay, Aynur Aydın ve Özlem Yıldız konuk olan isimler olarak fragmanlarda dönmeye başladı bile. Geçtik.


Kanal D; Birol Güven "yılbaşı akşamına program yapmayın, Çocuklar Duymasın" yeter minvalinde bir açıklama yapmıştı hafta başında. Çocuklar Duymasın ile başlayacak gece. Yıl 2018 hala mı Çocuklar Duymasın derseniz siz bilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise asıl program var: Huysuzla Yılbaşı Özel! Ağğ Seyfi Dursunoğlu'nu o kadar çok seviyor ve saygı duyuyorum ki! Konukları da iyi, Demet Akalın, Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Muazzez Abacı, Ferman Akgül, Kubat, Funda Arar, Cem Belevi, Gülben Ergen, Ece Seçkin ve RUBATO!!!! (yazar ne kadar sevindiğini anlatıyor) İzlenmesin de napsın şimdi bu?


Star Tv; akşam Dolunay dizisinin final bölümüyle başlıyor Star'da. Ardından Sen Sağ Ben Selamet isimli über saçma olduğunu düşündüğüm film televizyonda ilk kez gösterilecekmiş. Gecenin bombası ise saat 23.00'te başlayacak olan Yılbaşı Gazinosu programı. Ümit Besen piyanonun başında, Deniz Seki, Buray, İrem Derici, Koray Avcı, Pamela, Buray ve Tuğçe Tayfur yanında çalıp söyleyecekler. En son da Sibel Can'ın şarkılarıyla gece tamamlanacak.


Tv 8; O Ses Türkiye Yılbaşı Özel ile Atv gibi tek programı basıp geçecek Acuncuğum. Konukları araştırdım ele geçirdiğim ve sosyal medyada gördüğüm isimler şunlar: Ozan Güven, Cem Yılmaz, Pınar Deniz, Halil Ergün, Cenk Tosun, Gizem Karaca, Kerem Tunçeri, Tolga Karataş, Erkan Petekkaya, Defne Samyeli, Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak, Yılmaz Vural, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Seda Bakan ve Aleyna Tilki var. Ozan Güven aka Can Manay erik dalı söylüyordu Yıldız Tilbe ile. Acun'un ses tonuyla geliyor: YOK ARTIK! Söyleyeceklerim bu kadar.


TLC; gönül isterdi ki buraya Sherlock'un yeni bölümüüüğğğ yazıp gökkuşağı kusalım, ama olmuyor. Yine de TLC'nin burada olmasının sebebi senede bir kez izlediğimiz, canımız, yeni yıla girmek için değil ama onları izlemek için dakika saydığımız Victoria's Secret defilesi var. Biliyorum bu defile kasım ayında zaten yayınlanıyor ve torrent sisteminin olduğu ortamlarda televizyondan izlemek "retro" olarak tabir edilebilir ama bilgisayar ekranından değil televizyon ekranından görmek daha keyifli değil mi? Evet saat tam 12'yi vurduğunda podyum kararır ve kızlar yürümeye başlar!

Ntv; aslında plase olarak ekledim bunu, yazı çıktıktan sonra gördüm çünkü. Sıla'nın ON'dan Kalan Şarkılar konseri veriyor bir süredir malumunuz. Bu konserlerden bir pasaj da yılbaşı için Ntv'ye vermiş. Gece 11 civarı başlayacak muhtemelen. Seveni çoktur bilirim. Sıla, nolur saçlarını kestirme artık. Bu kadar da maskülen olmak zorunda değilsin. Akşam 6'da Cirque Du Soleil, 9'da da Ed Sheeran konseri ve son olarak da 11'de de Sıla var. Sıla'dan sonra Unutulmaz Düetler, ertesi sabah ise Berlin Filarmoni Orkestrasını izleyebiliriz. 

Benden bu kadar. O Ses Türkiye ile Victoria's Secret defilesini birbirine bağlar geçerim. Huysuz Virjin ve Sıla'ya da arada göz kırparım tabii ki. Ağzımızın tadı bozulmasın. İyi seneleeeeer!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎