Şampiyonluk Kutlamaları | Florya!

Galatasaray, 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonunu 69 puanla şampiyon tamamladı bu sene. Geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Başakşehir'i yenerek şampiyonluğu ilan etmişti. O maçtan sonra biraz nefes almamız gerektiğini düşündüm. Hem daha Sivas maçını da oynamamıştı takım. Bu yüzden bekledim aslında biraz da. Lig bitsin arkamıza yaslanalım ve keyfini çıkaralım istedim. Şükürler olsun beklediğimiz oldu. Çok efsane olarak nitelemem bu sezonu fakat mühimdi. Galatasaray'ın karşısına çıkarılan tüm engellere rağmen başarması çok mühimdi. Şimdi kutlama zamanı. Hepimiz bunu sonuna kadar hak ettik! Başlıyorum!
Şampiyonluk maçında tribüne gönderilen Hocam ve ekibi bitiş düdüğü ile şampiyonluklarını sarılarak kutladılar önce.

Başakşehir maçı daha başlamadan bile tüm hazırlıklar yapılmıştı. Öyle ki maç biter bitmez havai fişek gösterileri başladı.

Dışarıda havai fişek gösterileri olur da içerisi boş durur mu?! Konfetiler, kağıtlar derken her yer sarı kırmızı oluverdi birkaç dakika içinde!

Şüphesiz ki gecenin en sembolik fotoğraflarından birisi buydu. Dakikalarca montaj olup olmadığına baktım bu fotoğrafın ki gerçek olamayacak kadar güzeldi! Rönesans tablosu gibi şu güzelliğe bakar mısın!

Maçın bitişiyle birlikte 22. şampiyonluk şerefine hazırlanan tişörtler giyildi tabii ki hemen.

Evladım Yunus ile birlikte şampiyonluğun gizli mimarlarından Ryan da ülkesinin bayrağı sırtında 22. şampiyonluk tişörtü üzerinde dolandı durdu ortalarda. Canım benim!

Elbette şampiyonluk şarkıları da söylemeye başlamıştı takım.

Tüm sezonun emeğinin karşılığı işte böyle alınır!

Canım Hocam önce kendisi kutladı,

sonra kurmaylarıyla kutladı,

nihayetinde de tüm evlatlarıyla kutladı 8. şampiyonluğunu!


Elbette evlatlar sağa sola dağıldığı için pek kolay değildi. 


Rize maçında bacağı kırılan Emre'ye kupa finalinde attığı golle formasını öperek mesaj gönderen Soso maç bitiminde koltuk değnekleriyle sahaya kadar inen Emre'ye işte böyle sarılarak Galatasaray'ın bir his takımı olduğunu gösterdi.


Karşınızda Kailash, kendisi 2 yaşında ve 2 şampiyonluğu var :)


Stattaki kutlamalar bittikten sonra herkes tabii ki Florya'ya gitti. 


Florya'da taraftarlar tüm futbolculara tek tek üçlü çektirdiler.


Hepsine...


Şüphesiz ki Soso özellikle ikinci yarıdaki performansıyla bu balkonda kutlamayı en çok hak eden adamdı. 


ps: Biz senden razıyız Hocam, Allah da razı olsun inşallah.



ps2: Ritüeli biliyorsunuz. Galatasaray şampiyon olur, Hocam röportaj verirken gelip stüdyo basılır ve canlı yayında şampiyonluk işte böyle kutlanır! 
K U T L U O L S U N!

fotoğraflar ve video için Galatasaray Sosyal Medya Ekibine ve beinsports fotoğrafçılarına teşekkürler. Siz bu yazıyı okurken ben Gala Gecesini izliyor olacağım. Nice nice şampiyonluklarımız olsun. HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎