Yılbaşında Televizyonda Ne Var? 2020

Klasik yazının günü gelmiş de çatmış bile. Maalesef artık hepiniz benim gibi pijama terlik televizyon üçlüsünden devam edeceksiniz. Biliyorum çok kötü bir yıl geçirdik, çoğunda evdeydik, belki etrafımızdan birilerini kaybettik, belki bizzat kendimiz çok hasta olduk ama 2020 levelini bitirip 2021'e geçtiğimiz için mutlu olmalı ve bunu kutlamalıyız. Nasıl mı? Bu akşam keyfinize göre çayınızı, meyve suyunuzu, kolanızı, alkolünüzü alıp geçin televizyonun karşısına ve yazının devamında sizin için hazırladığım programı seçip izleyerek 2020'den kurtuluşumuzu kutlayın! Haydi, ne duruyorsunuz?! Başlıyorum.

Trt ile başlıyorum. TRT 1'in 31 Aralıkta yayınlanacak bölümü ile final yapacakmış. Yılbaşı özel bölümü olan Kalk Gidelim, Gülşen, Kubat ve Göksel'i konuk edecekmiş. 
Trt 2'de 2020 Kültür ve Sanat Yıllığı diye bir almanak program var. Sonrasında da Berlin Filarmoni Orkestrasının Yeni Yıl Gala Konseri var. 

Fox Tv herhangi bir program yapmamış yerli filmlerle geceyi kapatacakmış.

Atv'de ise Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda Kim Milyoner Olmak İster var. Burak Kut, Emel Müftüoğlu ve Serdar Ortaç yarışacak ve kazandıkları paraları Çocuk Esirgeme Kurumuna vereceklermiş. 

Show Tv, Güldür Güldür yılbaşı özel bölümünü açıkladı. Konukları arasında yine Show'da yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin başrol oyuncuları var. Neşe Karaböcek, Ayta Sözeri, Yeşim Salkım ve Serkan Çağrı da sesleriyle programın 4 saatlik süresini dolduranlardan olacak sanıyorum. 

Kanal D... İşte favorim. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi güzel skeçler hazırlamıştır yine, eminim. Gördüğüm fragmanlardan da memnun kaldım açıkçası. Hülya Avşar, Kibariye, Emir Can İğrek, Koray Avcı ve Cengiz Kurtoğlu şarkılarıyla skeçleri şenlendirecek. Bu arada, ilk ekipten oyuncular da vardı fragmanda. Hande Subaşı da konuklar arasında. Son olarak Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi de Kanal D'de olacak.

Star Tv, İbrahim Tatlıses'in ekmeğini yiyecek belli oldu. İbo Show var bu akşam. Konukları; Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer olacak. Seveni vardır, kaçırmayacaktır diye düşünüyorum.

Fox Tv, Kılıbık ile Yüz Numaralı Adam filmlerini eklemiş yayın akışına, yeni yıla Kemal Sunal ile girecek.

TV8, O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümü var. Son ana kadar çekilecek mi çekilmeyecek mi diye merakla bekledim hatta yayın akışında Masterchef'i gördüm. Ama 29'u akşamı çekiliyor diye haber geldi ve yetiştirmişler! Jüri olarak Ebru Gündeş geri dönmüş Seda Sayan'ın yerine. Şarkı söyleyenler arasında Demet Özdemir, Hande Erçel, Kerem Bürsin, Survivor Cemal, Ayça Ayşin Turan, İbrahim Çelikkol, Hakan Çalhanoğlu, Burcu Özberk, Miray Daner, Serhat Kılıç, Enis Arıkan, Mustafa Mert Koç, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Özge Özder, Mert Fırat ve Hasan Can Kaya varmış. Keyifli olacağı noktalar vardır. 

BluTv; bu sene bir değişiklik yaparak dijital bir platform olan BluTv'yi de paylaşacağım ki favorilerimden birisi de o. Ankara'da yaşarken de Konya'ya geldikten sonra da Ata Demirer Gazinosunu izlemeyi çok istemiş fakat bir türlü gidememiştim. Bu yılbaşı için BluTv gösteriyi satın almış ve bu akşam yayınlayacakmış. Gecenin ilerleyen saatlerinde izleyeceğim mutlaka. Ayrıca yine kendi içeriklerinden Aynen Aynen dizisinin de yılbaşı özel bölümü varmış. Bir de İbrahim Selim'in birkaç haftadır hazırladığı bir içerik olan Boom'un yine yılbaşı özel bölümü varmış. Özellikle Ata ve Aynen Aynen ıskalanmaz. 

Şimdi elbette herkesin tercihi kendine, naçizane benim programım Çok Güzel Hareketler Bunlar ile başlar ve muhtemelen 00.10 gibi bittikten sonra da BluTv'ye geçiş olur. Önce Aynen Aynen sonra da Ata Demirer Gazinosunu izleyip uykuya dalarım. Maskelerden kurtulduğumuz, Galatasaray'ın şampiyon olduğu, herkesin sağlık, huzur ve barış içinde yaşayacağı bir yıl dilerim. Hepinizi öpüyorum. MUTLU YILLAAAAAR!🎉

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎