Yılbaşında Televizyonda Ne Var?

Klişe dedin mi Serap Bahar, gelenek dedin mi Serap Bahar! Her sene olduğu gibi bu sene de uzaktan kumandanız olmaya geldim. Bugün televizyonda neler var? Akşam dümeni nereye kırsak daha çok eğleniriz? Bir Victoria's Secret defilemiz yok ama bakalım 31 Aralıkta hangi kanalda hangi program var haydi bi bakıp akşam için planı yapalım. Ben televizyondaki kanal sıralamasına göre gideceğim. İyi yıllar, iyi seyirler diliyorum şimdiden. 

Trt 1; yayın akışına baktığımda saat 16.10'da Evde Tek Başına olduğunu gördüm. Klasik yılbaşı filmlerinden birisidir. Üstünden geçen 30 yıla rağmen izlenir. Haberlerden sonra 2023'ün başında gösterime giren Rafadan Tayfa filmi televizyonda ilk kez yayınlanacak. Arkasından da Trt'de yeni başlayan Lingo isimli yarışmanın yılbaşı özel bölümü olacak.

Atv; haberden sonra Furkan Andıç'ın yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak'ın ilk gösterimi yapılacakmış. 10. bölümü görmeden mezara gidecek yeni bir diziye ihtiyacımız vardı çünkü, evet. Saatlerimiz 22.30'u gösterdiğinde ise Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda Kim Milyoner Olmak İster? var. Konukları da; Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Yasemin Sakallıoğlu olarak gördüm ben. Başkaları varsa onu da akşama göreceğiz artık. 

Show Tv; her sene olduğu gibi bu sene de Güldür Güldür isimli komedi programının yılbaşı özel bölümü var. Yıllardır istikrarla bu işi sürdürdükleri için helali var ekibin. Konuklarına gelecek olursam; güzel bir doksanlar gecesi yapacaklar gibi zira Eda-Metin Özülkü, Jale, Sibel Alaş, Seyyal Taner'i hem ayrı ayrı hem bir arada şarkı söylerken gördüm. Ayrıca Norm Ender ve Nazan Öncel de sahne alacak ki Norm Ender'i Parla'dan sonra yıla damgasını vurduğundan dolayı başka yerlerde de göreceğimizi öngörüyorum. 

Kanal D; Sibel Can-Hakan Altun-Hüsnü Şenlendirici'nin programı Şarkılar Bizi Söyler haberlerin ardından ekranda olacak. Konukları ise; Ümit Besen, Kibariye, Uğur Aslan, Kutsi, Eypio, Suzan Kardeş, Berdan Mardini, Buzuki Orhan & Göknur, Mustafa Taş. Benim için arada zap yaparken takılabilecek bir program. Tek program 5 saat sürecek. Biraz elinizin ucuyla yapmasanız şu işi de uğraşılmış gibi gösterseniz bari. 

Star Tv; bir diğer tembel kanalımız bu hususta. İbo Show saat 8'de bir başlıyor yayın akışına göre, bir sonraki program sabaha karşı saat 4'te! Anladığım kadarıyla 8 saat sürecek bir maraton bizi bekliyor. Ya da birkaç tekrar. İbrahim Tatlıses'in nefis ceketini görmek için en az bir kez açın Star'ı😁 Konuklara gelirsek; oğlu İdo tabii ki, Şafak Sezer, Hülya Avşar, Aleyna Tilki, Serdar Ortaç, Cenk Eren, Romantik Erhan (?), Bülent Serttaş, Tefo&Seko (??), Resul Dindar ve Norm Ender (biz bu işin duayeni olmuşuz). 

Tv8; O Ses Türkiye Yılbaşı bölümüyle favorim olarak arzı endam ediyor. Sunucu bu sefer Beyaz olmuş. Yılbaşında Beyaz Show olacak diyorlardı, iyi yemişler bizi LOL! Jüri koltuğunda ise Murat Boz, Ebru Gündeş, Meryem Uzerli ve Acun Ilıcalı var (özendiyse demek). Yarışmacılar ise; 2023 yılına damgasını vuran dizi Kızılcık Şerbeti'nden Evrim Alasya, Ceren Karakoç, dizinin yeni oyuncusu olacağı söylenen canım Özge Özacar; yine 2023'e damga vuran Kadın Voleybol Milli Takımımızdan Gizem Örge ve Aslı Kalaç; bir film çektiklerini bildiğim İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu; Buse Meral, Özgü Kaya, gelinimiz Devrim Özkan, Kerem Alışık, Şifanur Gül, Sarp Apak ve eşi Bengi; Lohusa filminin oyuncuları Gupse Özay, Hazal Türesan, Esra Ruşan ve Onur Gürçay; Enis Arıkan ki artık gediklisi oldu yarışmacı kadrosunun. Konuk olarak ise Bellydancing ile yılın sonunda patlayan İnji, Kubat ve bilin bakalım kim? Evet! Norm Ender😋 Nasıl ama? Valla izlenir gibi geldi bana.

Fox Tv; yılbaşına özel bir program yapmamış. Kirli Sepeti isimli dizileri var. Akabinde de Müstakbel Damat isimli filmi televizyonda ilk kez izleme fırsatı bulabilirsiniz. 

Teve2; 18.45'te Vedat Milor'un yeni programı Tadına Doyamadım'ın yeni bölümü ile akşamı başlatıyorlar. Yalan Dünya'nın yılbaşı bölümlerinden birisini hemen akabinde koymuşlar. Sonrasında ise esas yılbaşı programı olan Kelime Oyunu var. İbrahim Selim'in sunmaya başladığı Ali İhsan Varol'un mirası programın yılbaşı bölüm konukları Birce Akalay (kalp), İrem Sak, Enis Arıkan ve Serkan Altunorak (ne güzel adam yahu!) mevcut. İzlenir ki bu!

NTV; Ceyda Düvenci ve Sinan Canan'ın birlikte sunacağı bir sohbet programı var 21.00'de başlayacak. Konuklar; Hayko Cepkin, Öznur Serçeler, Umut Kurt, Simge Aköz, Ahmet Mümtaz Taylan, Anıl Piyancı, Elif Buse Doğan, İsmail Altunsaray, Derya Bedavacı, Ayça Erturan, Deniz Seki, Nükhet Duru ve Selin olacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎