Bölüm 121: Sır Çözülüyor

Sezonun ilk bölümü olan 120. bölüme boş diye o kadar eleştri gönderdik ki sanırım birileri duymuş. Zira 121 düşündüğümüzden, en azından 120'den, biraz daha dolu bi bölüm olmuş. Hastanede daha az vakit geçirilmiş, kasvetli hava ufaktan dağılmaya başlamış. Ama hâlâ diyaloglardaki eksiklik bi tek benim mi dikkatimi çekiyor sorusuna neden olmuştur bünyede :) Neyse devam edelim,

Efe'nin mezarı başında bitecek diye tahmin ettiğimiz bölüm öyle de oldu. İlk yarısında Deniz'in hapis ve kurtuluşunu, ikinci yarıda da Mine'nin oyunu sebebiyle çektiği vicdan azabını, iç hesaplaşmasını izledik. Adama bu saate kadar aklın nerdeydi ablacım diye sorarlar ki sanıyorum Aslı kızımız pazartesi akşamı bi güzel kalaylayacak Mine'yi. E bi zahmet artık! Arkadaşının anısına hiç mi saygın yok, hadi Aslı'yı geçtik.. Efe, Mine'nin en gerçek dostuydu bence. Öte yandan Güven ile Aslı'nın arası da Efe yüzünden bi hâyli açılıyor. Zaten olması gereken de bu, zira;

Çok fena spoiler içerir
Şimdi hepimiz bunların Mine'nin oyunu olduğunu düşündük evet. Fakat Efe'nin döneceği oyun falan değil. Tamam, Mine'nin yaptırdığını gördük. Ama Efe'yi bambaşka bi yerde, bambaşka bi şekilde bulacağız. Nerede nasıl olacağı da sürpriz olarak kalsın :) Orjinal adam geri gelecek.
Şimdilik benden bu kadar. Pazartesi günü ki 19 Temmuz olur kendileri, bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanınca bu yazıyı düzenlerim. İyi seyirler dilerim herkese :)


1 yorum:

  1. yürü git kız :D ben istemiyorum efenin fln gelmesini.gerçi gelmeden bozdu bütün büyüyü ama yine de kalsın olduğu yerde kimsenin ne aklını ne kalbini karıştırmasın derim ben..

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎