Bekle..

Ceceli'nin Bekle şarkısını daha önce "bu aralar ne dinliyorum" konusu altında yazmıştım. Mutlaka görmüşsünüzdür şarkıyı, duymuşsunuzdur bi şekilde.. İnsanın içine içine işleyen bi havası var. En azından benim için öyle.. Bu ara üstümüzde bi durgunluk, sevgiliyle birlikte.. Bu durgunluk akşam üstü şükürler olsun ufak ufak dağılmaya başladı. Dün gece durgunluğun tavan yaptığı anlardan birinde, şarkıdan da yola çıkarak bişeyler karaladım. Bloga yazmaya karar verdim ki, herşey ufaktan yoluna girmeye başladı. Keyifle yazayım madem dedim ve açtım blogu. İşte kalemimden çıkan cümleler :)

Bir nasihat gibi bu sancılı hasret;
Kulağa küpe.. Şimdi birbirinizden ayrısınız, uzaktasınız, evet, ama gün gelecek, kalplerinizin bir attığı gibi siz de birlikte olacaksınız. İşte o gün kavuştuğunuzda, hasretiniz bi lokma olsun dindiğinde, birbirinizi ufak tefek, lüzumsuz şeyler için kırıp dökmeyin sakın! Üzerseniz de bu ayrı kaldığınız günleri, aranızdaki mesafeyi düşünün, düşünün ki aklınız başınıza gelsin..

Miadını doldurup biter bir gün;
Hangi uzaklık, hangi ayrılık ömürlük olmuş ki, gerçekten seven yürekler için?.. Kim girebilmiş araya?.. Ne ayırabilmiş o iki yüreği?.. Bu ayrılık, bu uzaklık, bu özlem de bitecek bi gün. Miadı dolacak, herşey yoluna girecek, girmek de zorunda zaten..

Karanlık aydınlığa kavuşur elbet;
Ne diyor şair; "kışın sonu bahardır".. Her karanlık elbet aydınlığa ulaşır. Her hüzün, her acı, her veda, her ayrılık bi gün gelir, son bulur.. Kış biter bahar gelir, gece biter gün olur, karanlık biter güneş doğar. Şimdi karanlıkta olabilir(sin)iz. Ama gün gelir bu karanlığı aşkınızla, yanyana aydınlatırsınız.

Siz o gün bayramı, kutlamayı görün;
Bu uzaklık, mini mini bi mola, küçücük bi sabır sınavı daha.. Gün gelecek, sona erecek, hayat birlikte yine dolu dolu, o en bilindik temposuyla devam edecek. Huzurun, mutluluğun ve en çok da sevdanın kapıları ardına kadar açılacak. İşte o gün yüreklerin düğünü, aşıkların bayramı olacak. Herkes de görecek. Aşk nasıl yaşanırmış, sevdaya nasıl sahip çıkılırmış, ispatlayacak kavuşanlar bütün dünyaya! Neden mi? Çünkü onlar dediler ki;

BEKLE! BEKLE! HİÇ PES EDER MİYİZ?!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎