How i met your mother 7. sezon

Türkiye'de zor iş 7 sezon dizi yapmak, izletmek, arkasında durmak. Öyle ki 13 bölümle bitirilen, bazen 13 bölüm bile dayanamayan ne kaliteli işler gördük biz. Yeni başlayan her diziye, acaba bitirirler mi gözüyle bakmaktan izleyemiyoruz bile. How i met your mother'ın da yer yer teklediği zamanlar oldu. Ama 7. sezona 2 bölümle öyle bir başlangıç yapıldı ki..



Aslında 20 Eylül'de bir bölüm izleyeceğiz, o bölümde de Barney'nin gelininin kim olduğunu öğreneceğiz diye bekledik. Birden 2. bölümün de yayınlandığını öğrendik sürpriz bir şekilde. Dizi de çok bozdu diyenler bile beğenmiş okuduğum eleştirilerden anladığım kadarıyla. Hala izlemeyenler olabilir, o yüzden bölümlerin ayrıntılarını spoiler içine gizleyeceğim. Ama şu kadarını söyleyeyim tüm yaz beklediğimize, hatta dizide bi süredir devam eden o durgunluğun geçmesini beklediğimize değmiş. Robin'in yeni saçları ve hafif kilo alan (geçen sezonun finalinde en son hamile olduğunu öğrenmiştik) Lily çok güzeller. Barney'i anlatmama lüzum yoktur sanırım. Neyse ben bişeyler kaçırmadan ağzımdan, spoiler kısmına geçelim.


DİKKAT: Birazdan okuyacaklarınız ağır spoiler içerir!

Spoileeer!

s07e01
Bölüm Barney'nin düğünüyle başlıyor tahmin edeceğiniz gibi. Yalnız düğünü tabii ki izleyemiyoruz. Barney Ted'e "ya bu düğün gelmiş geçmiş en kötü düğün olursa" diyor. Ted de sağdıç ya, "hatırlasana gelmiş geçmiş en kötü düğün Punchy'nin düğünüydü" diyor ve Punchy'nin düğününü izlemeye başlıyoruz. O düğünde Barney ve Robin müthiş bi dans ediyor. Düğünden akılda kalan ilk sahne bu. Diğer sahne ise Barney'nin Nora ile telefonda konuşurken, Robin'den sufle alması. Robin aslında kendi duygularını söylerken, Barney bunları Nora'ya kendi cümleleriymişçesine söylüyor. Ted'e yapılan düğün konuşması remix'ini ise mutlaka izlemenizi tavsiye ederim hahaha :))


s07e02
Gelelim 2. bölüme. Marshall'ın artık baba olacağı için hayallerinden vazgeçip elle tutulur bi iş bulması gerekiyor malum. Fakat o hem hayallerini gerçekleştirip, hem de para kazanabileceği o iş kapısını çalıyor. Çok iyi bir şirkette çevreci avukat olması için teklif alıyor. Geçmişini araştırdığında sarhoş olup çıplak çektirdiği bir video olduğunu hatırlıyor ve şirkete rezil olmamak için o videoyu kaldırtmaya çalışıyor. Öte yandan işlenen olay ise, Barney & Nora aşkı. Nora'yı ne kadar beğendiğimi söylememe lüzum yok sanırım. Esmer, İngiliz aksanıyla konuşuyor, çok güzel gözleri var. Robin mi Nora mı ikileminde ilk bölüm fikrim Robin'di. Ama cCc Nora cCc yani, Sbt. İnşallah gelin Nora'dır. Çok güzel olduğunu söylemiş miydim? Neyse bölümün bombası ise son sahne. Yıllardır görmediğimiz sevgili Victoria (hani ilk sezonda Ted'in sevgilisi olan şu pastacı kız) Ted'in gittiği bir davette cupcake diziyordu tabaklara. Victoria ile ilgili anılar film şeridi gibi aktı. Ve bölüm bitti. Şimdi pazartesiyi iple çekiyoruz.


3. bölüm pazartesi günü yayınlanacak. Bölümün adı "Duck Tie" Kuvvetle muhtemel Barney ile ilgili bi bölüm olacak. Yarıp geçecek yine :) İzlemeyenler kaçırmasın, izleyenler arşivlerine atsın. How i met your mother başlamıştır :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎