Haftalık dizi yorumları | 19-20 Mart

Dikkat! Bu yazı 19 mart gecesi yayınlanan Shameless ve 20 Mart gecesi yayınlanan How I Met Your Mother dizileri hakkında ağır spoiler içerir. Sonra vay ben görmedim, vay ben okumadım demeyin de. Big Bang Theory bu hafta yayınlanmayacağı için yazı da böyle perşembeye kadar geldi. Neyse başlayalım hadi.

Shameless; Lip car car car Fiona'ya bağıracağına gelsin de ailesinin başında dursun. Karen'ın peşinde dolanacağım diye kendini boza boza bitiremedi velet. Monica Hurricane'di bir önceki bölümün adı. Cidden Hurricane gibi geldi dağıttı gitti. O değil de, Monica çocukların yaz boyunca biriktirdiği parayı çatır çatır harcarken içim acıdı -dizi karakterlerini gerçek sanan kızın dramı- yazıklar olsun. Bak bak soldaki gife bak. Bi de anne olacak tüüüü. Dizinin adı Shameless'ten Fiona'nın Dramı'na çevrilebilir ki, kız tam kendini toplamaya yeni adımlar atmaya başlasa elinde kalıyor hayat. Şu Steve karısını bari postalayabilseydi de, aşktan yana gülseydi yüzü. Mandy'nin hamile kalmasına mı hamile kalış şekline mi yoksa ufaktan Ian'a aşık olmasına mı üzüleyim karar veremiyorum. Mandy demişken Mandy'nin geçen sezonki Mandy olmadığını tek fark eden ben değilimdir dimi? Finale 2 bölüm kaldı!


How I Met Your Mother; yine yeniden Lily ve Marshall'ın gözlerimizi doldurduğu bölüm oldu. Bütün yaz Nora mı Robin mi diye kıvrandığımız gelin Quinn çıkarsa da çarşı karışır hemşerim! Bi de o yemin sahneleri yardı geçti. "Ted Evelyn Mosby" hahahaha..Son sahnede Ted üniversiteli gençlere kendini anlatırken çocuklarım sıkılmaz yææ benim hikayelerden dedi ya, tam o noktada çocuklar çıkıp triplere girmiş olsaydı, işte o zaman şahane final olurdu bölüm için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎