Haftalık dizi yorumları | 5 & 10 Mart

Dikkat! Bu yazı 5 Mart gecesi yayınlanan Shameless ve 10 Mart gecesi yayınlanan The Big Bang Theory hakkında ağır spoiler ve fotoğraflar içerir. Ona göre devamını okuyun da sonra papaz olmayalım. Bu hafta House, How I Met Your Mother ve Gossip Girl yine yayınlanmadı. GG, Himym neyse de, House da artık tatil yapmasın arkadaşım!11!bir! zaten iki ay sonra bitecek :( Öyleyse başlıyorum;



Shameless'te Lip sonunda Fiona'nın baskılarına dayanamayıp evi terk etti. Aslında bölüm başında Fiona ile okul konusunda anlaşmış olmaları ikisi adına da olumluydu. Fakat bence çocuğun satılacağını bilmek de onu zorladı ve okulu bıraktı. Fiona da ya okula gidersin ya evden gidersin diye resti çekince sağlam bir tiradın ardından aldı çantasını çıktı. Lip giderken Carl'ın avluya çıkıp peşinden gidememiş olması ama arkasından "Lip" diye seslenmesi üzdü. Sheila Grammy'i kendi isteğiyle öldürmeye çalıştığı ve öldürdüğü sahneler bölümün bombasıydı. Ama asıl Mickey'nin Ian üzülmesin diye Frank'i öldürmemesi sürpriz oldu. Mickey yeniden hapise dönecek bu durumda. Bu hafta ki bu gece oluyor yeni bölümü yok dizinin. 18 Martta geri dönecek 10. bölümle.




 
The Big Bang Theory; Sheldon'ın kullandığı o kırbaç sesi kulağımdan gitmiyor ve sürekli gülüyorum. Erkekler haftasonu yapmaya karar verdi dördü fakat Amy'nin büyükannesinin doğum günü olunca Sheldon, bu dörtlüye Bernadette de katılınca Howard kılıbık muamelesi gördü sık sık. En çok güldüğüm ve uzun süre de unutamayacağım replik ise Raj'dan geldi. "Bu saatten sonra sevgili bile bulsam Sheldon Cooper'dan sonra sevgili bulan adam olacağım!" dedi Raj kızlar da erkekler haftasonuna dahil olduktan sonra. 

3 yorum:

  1. Merhaba, ben de o kırbaç sesini çok sevdim ve bulup sizinle paylaşayım dedim. Sheldon Cooper'ın kırbacını indirmek için buraya tıklayın. İyi eğlenceler.

    YanıtlaSil
  2. Hahaha müthiş ya! Eyvallah elinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎