Aylık yazılar #temmuz

Sıcak, çok sıcak.. Sıcak daha da sıcak olacak. Temmuzun ortasına geldik ramazana da birkaç gün kaldı. Temmuz yazısının vakti gelmiş demek ki. Başlayalım öyleyse. Bakalım neler çıkacak ben de bilmiyorum. Ağrım sıfıra yakın maşallahım var tamam be tükürmeyin iyiyim işte. Temmuzu maddeliyorum öyleyse.

  • Havalarla başlayalım. Ocak ayında doğduğumdan mıdır nedir ölümüne yaz insanıyım ben. Hava sıcak olsun, yapış yapış sıcak olsun hatta, salaş salaş giyinilsin, sudan çıkılmasın falan. Hele ki bu sene.. Kış ve soğuklar öyle uzadı, bahar öyle kısa geçti ki bi anda yaza girdik sanki. Şikayetçi miyim? Biraz.. Baharı çok severim çünkü ben ama bu sene maalesef göremedik. Sıcağı ve yazı da bulmuşken yapışmak lazım tabii.
  • Evde boş dururken yaptığım aktivitelere yeni birini ekledim. Divxplanet'te gençler altyazı yazıyorlar filmlere malum. Duyma engelliler için Türkçe altyazılar hazırlanıyor filmlere. Ben de o altyazılara elimden geldiğince yardım ediyorum. Katılmak isterseniz, yahut bilgi almak isterseniz buradan öğrenebilirsiniz.
  • Ahşap boyama olayında tepsiden sonra bir de kutu boyadım. İçi acayip kokoş oldu. Onun fotoğraflarını da atarım 1-2 gün içinde. Ne yapacağımı şaşırdım var ya.
  • Film olayını biraz astım. Friends'i izliyorum arada bir. Kitap okuma işi de gece yatmadan önceye kaldı. Bir şey yaptığımdan değil de işte. Vakit geçiveriyor. Yaşlılar gibi vaktin hiç kıymeti yok evladım diyesim var.
  • Serinlemenin en iyi yolu ince bir yazma alıyoruz bir güzel ıslatıp sonra da sıkıyoruz. O yazmayı alıp başımıza doluyoruz. Yeminle gözüm açıldı.
  • Hala ben ve alçım şeklinde oturuyoruz. Ama bayağı hareketlendim. Evin içinde odaları turluyorum, uzun süreden sonra yatağımda uyuyorum birkaç gecedir. Ve iddia ediyorum, dünyanın en rahat yeri sevgilinin kollarıysa, ikinci rahat yeri de benim yataktır.
  • Sevgili demişken birkaç gündür rüyamda sürekli onu görüyorum, hayırlara gelsin. Sıradaki Hasretinle Yandı Gönlüm türküsü benden sevdiceğe gidiyor öyleyse. 
  • yazık, sevimlilikten ölecek hastalığına yakalanmış :(
  • Futbolun arası da sıktı artık. Maçlar başlasın şöyle heyecan olsun maksat. Böyle boş boş oturmak batmaya başladı. Transfer bik bikleri hoşuma gitmiyor benim. Şöyle maç olsun link var mı diye soralım, golü atanın adını haykıralım, faul müydü ofsayt mıydı goygoyu dönsün istiyorum. 
  • Önümüz ramazan dedim ya yılın en sevdiğim zamanıdır. Misafirler gelsin gitsin, birlikte olunsun, ev şenlensin falan. Kendi evim olunca misafirim eksik olmaz herhalde.
  • Evet hali hazırda konuşacaklarım bu kadar sanırım. Temmuz ayı en çok sağlık getirsin. Sonra huzur getirsin. Bu ayın şarkısına gelecek olursam eğer Mustafa Ceceli'den Sevgilim'i seçtim. Romantiğim geldi, sormayın :/ Böyle romantiği gelip sevdiceğine yansıtamayan insanlara gelsin en çok da. İçimizde kalıyor ya neyse. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎