Dilenmenin dibine vurmak

Şimdi ben bu yazıyı yazdım, bu fotoğrafları ekledim diye çok ağır surat asmalara maruz kalacağım biliyorum. Gel gelelim ben bu blogu biraz içimi dökeyim diye tutuyorsam, en çok da arşiv amacıyla tutuyorum. Bir gün geriye dönüp baktığımda bu adamı hatırlamazsam, bugünü anmazsam, kendime gol atmış olur muyum olmaz mıyım? Bence olurum. O halde geleneksel Chicharito dilenme seansımız başlasın!

Şansa bakın ki bugün ayın 14'ü. E bu ne demek? Tabii ki Hernandez'in forma numarası!


Bir ara Manchester'ın yıldızı Fenerbahçe'ye mi diye bir haber okumuştum. Haberin ayrıntısında Van Persie-Rooney-Kagawa-Welbeck dörtlüsüne sahip olan Sir'ün, Hernandez'i elden çıkaracağı ve alacak olan takımın da Fenerbahçe olacağı yazıyordu. O haberi okumamla birlikte gözlerim doldu, sinirlendim, okuduğum siteyi hacklemek istedim. Tabii öyle bir becerim olmadığından nolur olmasın bu :( diye gözlerim dolmuştu.


Demek nasıl gönülden istediysem, Hernandez sen bir açıl bir açıl... Maçların kahramanı olmaya başladı herif birden. Oyuna sonradan girerek de yaptı bunu, as kadroda başlayarak da.


Onun ceza sahası bilhassa 6 pas içinde yaptıklarını birçok futbolcu yapamıyor. Siz deyin uyanıklık, ben diyeyim oyun takipçiliği; siz deyin bal, ben diyeyim beceri. Babyface killer (bebek yüzlü katil) oldu o United için. Özellikle de zamanında United formasını giymiş Solskjaer'in yeni ve büyük ihtimalle de en büyük veliahdı olarak Ole'yi özleyenlere ilaç gibi gelmiş olmalı. 


Bunu en son Aston Villa maçında yaptı. Maç hafta sonu oynandı. United 2-0 yenikken Ashley ile Javier'i değiştirdi Ferguson. Chicha oyuna girdikten sonra tam 3 gol birden atarak maçı çeviren isim oldu. Hattrick yapan futbolcu topu alır eve götürür ya, Hernandez de topu aldı eve gitti.


havada gördüm şahitlerim var!
Siz uçan Hollandalıları sevedurun, benim sevgim bu uçan Meksikalıya gidiyor.


Evlat gibi seviyorum bu çocuğu. Eşek kadar herif farkındayım, ama işte öyle :) Galatasaray'a gelsin, her hafta dileneyim, formasını alayım, üzerimden çıkarmayayım :(


Son haftalarda yaptığı gol sevinçlerinde sürekli eliyle C harfini yapıyor. Bu da literatüre Chichariting olarak geçsin. Chicha gülsün dünya gülsün. Sevimli herif. Bittim. Gittim. Kapattım. Son.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎