Galatasaray Tv - Sessiz Sinema e02

İki hafta önceki ilk bölümün ardından bu hafta da ikinci bölümüyle yayınlandı program dün gece. Yine Hasan Şaş ve Ümit Davala jüri oldu. Bu haftaki konuk oyuncu Gökhan Zan'dı. Altı futbolcumuz sarı ve kırmızı takımlara ayrıldı. Bu hafta kırmızı takımda Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz ve Ufuk Ceylan; kırmızı takımdaysa Yekta Kurtuluş, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam vardı. İlk programda acemilik çıkmış olacak ki bu program oyunun kuralına daha uygundu. Ama tabii her şeyin ilki güzeldir. Dekor falan yeniden düzenlenmiş, posterler asılmış. Ortam şahaneydi bu kez. Sarı takımın kazandığının spoilerını izlemeyenlere verip, bu bölümden ayrıntılara ve bölümün komple videosuna geçelim.


Dakika bir gol bir. Hamit'e Yumurta filmi çıktı. Ve Hamit'in yumurtayı eliyle tasvir edişiyle gülmekten yerlere yattım. Hamit'in anlatışından ziyade aslında Davala'nın verdiği gazla da bu kadar çok gülmüş olabilirim bilemiyorum. 


Hamit, Ceyhun ve Yekta'nın ardından Engin çıktı anlatmaya. Hasan'ın Engin için çektiği film Fantastik Dörtlü'ydü. Hasan'ın burada Engin'e "sen bunu konuşarak bile anlatamazsın" demesine hala gülüyorum. Sonra da tabii filmin içinde 4 geçtiği için herhalde, anlatmaya başlar başlamaz 4 işareti yapması var bir de hahahaha.

İkinci anlatışlarında Ceyhun'un Maç Sayısı adlı filmi anlatamaması, ama o anlatırken Engin'in çabası ve anlatamayınca Hasan'ın "Scarlet'ten anlatsana" diye onu uyarması falan bombaydı. Hasan Şaş futbolculuğunda nasıl bu takımın neşesiyse, teknik adamlığında da aynı. Bitmedi adamın goygoyu yahu.


Yekta'ya Kedi Kadın geldi. Tamam anlatımı basit bir film ama mimiklerini falan çok iyi kullanıyor Yekta, helal olsun. Gerçi sonra miyav yaptı diye Hasan saymadı ama olsun. Hasan saymayınca da başka bir film anlatmasına karar verdiler, şansına Şampiyon filmi çıktı ve 15 saniyede falan anlatıp geçti yerine. 

Bize her programdan geriye kalan yine bol kahkaha ve takım gibi bi takıma sahip olduğumuz için yaşayacağımız mutluluk oldu. Gelecek hafta Şampiyonlar Ligi var. Ertesi haftayı iple çekiyorum. Emeği geçenlerin eline sağlık. Son olarak bölümün videosunu da ekler kaçarım.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎