Yılbaşında Televizyonda Ne Var?

Ve yeni yıl serisinin son yazısı. Bu akşamı siz de evde geçiren güruhun içerisindeyseniz bu yazı tam size göre. Partileyecek arkadaşları şöyle sağdan uğurlayabiliriz sanıyorum. Siz zaten eğleneceksiniz bebeğim, biz kendi keyfimize bakalım. Çekirdekler ve meyveler hazırlandıysa, mezeler masada yerini aldıysa televizyondan seçimler yapmaya başlayabiliriz. Herkesin meşrebine göre bir program bulma garantisi vermesem de sanırım bir parça eğleneceğiz. Hadi başlayalım.
TRT 1'de Seksenler ve Kalk Gidelim isimli dizilerinin yılbaşı özel bölümleri var. Kalk Gidelim Hande Yener, Ümit Besen, İlyas Yalçıntaş ve İrem Derici'yi ağırlayacak. Seksenler 20.00'de, Kalk Gidelim 21.00'de başlayacak. 

Star'da Organize İşler Sazan Sarmalı televizyonda ilk kez yayınlanacak 20.15'te. Filmden hemen sonra 22.50'de ise Fikret Şeneş şarkılarının söylendiği mini bi konser var. Ayrıca bu konser süresince de Darülaceze'ye bağış toplanacakmış. Hayırlı bir işe de vesile olmuş. Şarkıları Spotify üzerinden dinlediğim için gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki eğlenceli olacaktır. 

Kanal D ise elbette Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile ekrana gelecek. Yeni nesil ÇGHB'yi çok büyük keyifle her hafta takip eden biri olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki izleyenleri epey güldürecektir. Eypio, Gülben Ergen, Anadolu Ateşi, Suzan Kardeş, Ersay Üner, Çağlar Ertuğrul programdaki konuklardan birkaçı. Fakat en önemlisi, liseliler bilmez, yıllar önce Bir Demet Tiyatro'da canlandırdığı Lütfiye ve Feriştah karakterleri ile Demet Akbağ yeniden BKM sahnesinde olacak. Heyecan verici dimi?!

TV 8'de de O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı var. Şarkı söyleyecek ünlüler ise; Afra Saraçoğlu, İbrahim Büyükak, Fırat Aydınus, Bergüzar Korel, Danilo Zanna, Berrak Tüzükataç, Meriç Aral, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinççi, Oğulcan Engin, Kruse, Erdal Özyağcılar, Tuvana Türkay, Şükrü Özyıldız, Gupse Özay, Merve Dizdar ve Serenay Sarıkaya olacak. 

Show Tv'de ise Güldür Güldür olacakmış. Bana çok hitap etmese de beğeneni vardır herhalde. Ekleyelim beğeneni, izleyeni olacaktır diye düşünüyorum.

Atv'de Kim Milyoner Olmak İster olacak yılbaşında.

Fox'ta Yaparsın Aşkım yarışmasının yılbaşı özel bölümü var. 

Kötü haberi en sona sakladım Victoria's Secret'ı neredeyse ilk çıktığı seneden beri izleyen ben ziyadesiyle üzüldüm bu habere. Bu sene defile çekilmedi ve dolayısıyla da yayını olmayacak. Sherlock'u da bitirmişlerdi zaten. Artık saat gece yarısını gösterince gider yatarız ne yapalım... Çok eğleneceğimiz bir gece olsun. Gülümseyerek, eğlenerek yeni seneye girelim ki tüm sene öyle geçsin. İyi yıllaaaaar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎