Günlerden Galatasaray vol. 8

akıl? fikir?
Aslında Elmander'e çok güzel şeyler yazacaktım. Maç boyunca yaptığı hareketler tam bir forvet oyuncusunun yapması gereken şeylerdi. Sivasspor gibi kapalı oynayan bir takımın kilidini açmasını çok iyi bildi. Engin'in gördüğü kırmızı kartta yukarıdaki hareketi yaparak takdir topladı. Ama gel gelelim, Engin'e o hareketi yapan Elmander, kendisi de kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. Elmander'in gözü, ayağını bastığı adamda olmasa bile, arkadan yapılan ve ayağa basılan bir pozisyon olduğu da maalesef gerçek. Şimdi takımın en iyilerinden olan fotoğraftaki iki futbolcu, Fenerbahçe maçında büyük ihtimalle sahada olamayacaklar. Sahada olan sahada kalır, fakat bu kadar önemli bir periyotta, sakatlıklarla uğraşırken, görülen fevri kartlar, alınan cezalar can sıkıyor. Tüm bunların dışında, özellikle Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada Milan ve Engin'in attığı gollerle galip gelmek güzel. Trabzon da Beşiktaş'a puan verirse, bu haftayı güzel bitiririz.

2 yorum:

  1. enginin yaptığını tasvip etmıyorum ama pozisyonun öncesinde engının tendonuna basıldığı çok net bi şekilde görünüyo,yoksa engin şizofren bi insan değil ortada hıc ama hıc bısey yokken bı itme darbeysiyle kafa atsın..bence engin çok iyi bi futbolcu ve başarı için bu denli hırslı futbolculara kesınlıkle ıhtıyacımız var

    YanıtlaSil
  2. Engin'de öfke kontrol edememe sorunu var maalesef. Bir önceki pozisyonda yapılan gayet kasıtlı bir hareket. Engin'i delirtmek için... Amacına da ulaştığını görüyoruz.

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎