Formula 1 Pilotları vs All Star

Dün akşam 8 buçukta mı ne milli maç vardı. Kuzey İrlanda ile. Bu sezon futboldan soğuma olayım belli ki milli takıma da yansımış tatsız tuzsuz öylece ekrana baktım ara ara {ara dediğim de reklam arasında, Canım Ailem'i izliyordum tabii ki} anladığım kadarıyla milli takımda yeni bi sistem oturtulmaya çalışılıyor. Ama ben artık ısınamıyorum. Bilhassa Arda'yı görünce cinlerim tepeme üşüşüyor. Geçen Çek Cumhuriyeti maçında hepimize oha! çektiren bi performans sergiledi malum. Adama bütün sezon nerdeydin derler. Şahsen ben dedim yani. Varsa bi sıkıntısı, fayda gösteremeyecekse gölge etmesin. {Arda'ya çemkiriyorum evet! inanamayan varsa aramıza hoşgeldi!} Neyse lafı uzatmayayım bu maçtan sonra kanalları geziyorum. {Dizi de bitti malum} Bu hafta Formula'nın İstanbul'da olacağı aklımdan çıkmış. Finallerim var ya bu haftasonu ondan.. Gelenektir, Formula pilotları İstanbul'a ayak basınca bizim eski futbolcularla bi gösteri maçı yaparlar Samiyen'de. Trt 1'de ona denk geldim. Ama nasıl keyifli bi maç oldu :))

Açtığımda 20. dakika falandı baktım skor 2-2 oh be dedim bildiğimiz adamlar bizim evde {Samiyen} maç yapıyor. "Oyundan çıkan isim Hakan Şükür" dedi Okay Karacan. Kralı yeniden Samiyen'de izlemek öyle keyifliydi ki anlatamam. Ne çok özlemişim meğer (: Sonra sahada Yılmaz Erdoğan'ı, Ersin Korkut'u, Sarp Apak'ı {tamam len ilgilendirmiyo beni} gördüm. Bizim takımdan da Ergün abi Ümit abi falan vardı. Saha kenarı röportajları, maç içindeki enstantaneler falan o kadar keyifliydi ki, ben futboldan aslında neden soğuduğumu farkettim. Bu akşam milli takım forması altında sahaya çıkan adamları tanımıyordum ben. Benim futbolcularım, benim sahamda, kırmızı beyaz çubuklu formalarıyla oynuyorlardı. Bana futbolu sevdiren adamlar onlardı çünkü. Şimdi o kocaman kocaman paralar alan gençlere, adamlara bakıyorum da, futbolun romantik tarafını özlüyorum sanırım :) Arif haklıydı; "ben futbol için fazla duygusalım" :)

ps: Yılmaz Erdoğan'ın kafa golü çok güzeldi ya :))
ps 2: Ersin Korkut'tan müthiş sağ açık olur süperdi dün gece. Ümit Davala ile girdikleri rotasyon hiç bi takımda yok o kadar diyeyim :)))
ps 3: {.....} kısımları iç sesimdir :p


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎