How I Met Your Mother s05e24: Doppelgangers

Siz bu satırları okurken ben sınavda ecel terleri döküyor olacağım :)) Evet şu anda sınavdayım ama bi gün önceden bloga bu bölümü eklemeden gidemezdim..


Dizinin sezon finalini izledik hafta içinde. Takip edenler bilir, Marshall ve Lily daha önce 4 tanesini gördükleri benzerlerinin 5.sini yani Barney'nin benzerini gördüklerinde, evrenin kendilerine bebek yapmak için işaret göndereceğini düşünüyorlardı. Bu bölümde 5. benzeri Barney'nin yardımlarıyla da olsa görüyoruz. İzlemeyenler için sürprizi pek kaçırmak istemiyorum ama gördüğümüz benzerler aslında gerçek değil, Barney'nin kadın tavlamak için kullandığı taktiklerden yalnızca biri :)) Robin'in ilk kez aşkının kariyerine yenik düşmesini fakat bunun sonucunda yaşadığı hüsranı da izledik. Öte yandan, bu bölümde Ted'in sarışın hâlinin nasıl olacağını da gördük ki aşağıdaki videoda kısa bi pasaj izleyeceksiniz diziden.

5. sezonu da böylece bitirdik. Çoğunlukla Barney üzerinden ilerleyen bir dizi hâlini alsa da Barney'i seven biri olarak bundan hiç bir rahatsızlık duymadığımı belirtmekte fayda görüyorum. Şimdi sabırsızlıkla 6. sezonu bekliyoruz. Annenin nasıl bulunduğunu merakla beklesem de, bi yanım da bulunmasın, dizi bitmesin demekten geri durmuyor (:

Spoileeer!

BM binasının önünde taksicilik mi :)))





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎