Bölüm 126 & 127: Müthiş İkili & Gelecek Planları

İki bölümü de yazmadım, yazamadım. Bugün iki bölümü birden yazayım, 128'in de fragmanını vereyim, cumaya kadar Kavak Yelleri de çıksın aradan :))

Bölüm 126: Müthiş İkili;
Efe yani Fikret ve Güven'in kanka olmaya başladıkları bölüm oldu 126. Adından da anlaşılacağı üzere müthiş bi ikili olmuşlardı. Çok keyifli bi bölüm oldu. Fakat Efe'nin nasıl Fikret'e dönüştüğünü bi türlü göremedik. Geyik yaparak geçti bu bölüm bi nevi. Bu bölümde ayrıca Hayal'in Deniz'e yazması da canımı çok sıktı. Bu Deniz de çok gevşek. Kimi görse ona yavşıyor. Lüzumsuz herif. Mine o Hayal'in hakkından fena gelecek. Güven ile birlikte olduklarını bizzat hatunun ağzından duydu zira. Bakalım neler yapacak?..

Bölüm 127: Gelecek Planları

Evet gelecek planları yapan malesef Güven ve Aslı. Ben istiyorum ki artık Fikret ile karşılaşsın ekip. Ve bi şekilde Fikret yeniden Efe olsun. İlk bölümde Fikret & Güven kankalığı güldürdü eğlendirdi. Senaristler de bunun farkında olmalılar ki çok eğildiler bu ikilinin üstüne. Öyle ki artık Ayşegül serileri gibi Fikret ve Güven sanat okulunda, Fikret ve Güven havuzda diye devam ediyor. Birazdan fragmanda göreceksiniz, bu seriye bi de Fikret ve Güven pazarda eklenecek ki evlere şenlik.. Gel gelelim bu bölümde Efe'nin nasıl Fikret'e dönüştüğünün ipuçları gelmeye başladı. Arkadaşlarının fotoğrafını, babacım dediği adamın kim olduğunu ve evli olduğunu öğrendik. Kimliğinde bilmiyorum dikkatinizi çekti mi, 85 doğumlu yazıyor. Oysa ki Efe 88 doğumlu. Büyük ihtimal Fikret diye birinin kimliğini Efe'ye verdiler. O kim olduğunu hatırlamadığı için. 128. bölümde biraz daha yaklaşacağız Efe'ye.

Gelelim 128. bölüme.. Önce özetini okuyalım;

"Benden Adam Olur Mu?"

Güven, Aslı'ya tehlikeli bir itirafta bulunmak üzere. Bu itiraf her şeyi bitirebilir. Diğer yandan Aslı'nın mecburi hizmet yeri belli oluyor. İkilinin yolları ayrılıyor mu?

Deniz ile Hayal'in yakınlaşması tehlikeli bir noktada. Deniz, Mine'den sonra yeni bir aşka mı yelken açıyor? Deniz, Atakan ile Su'nun boşanmaması için elinden geleni yapacak. Ama bu konuda Mine'nin de desteğine ihtiyacı var.

Güven'i gelecek korkusu sarar. Aslı'nın kendisinden gurur duymasını istiyor. Güven, Aslı'ya kendi evlerinin ilk demirbaşını alıyor. Öte yandan Güven, Fikret'i yanına alarak bir iş kurmaya çalışır. Güven'in bu konuda yeni dostunu ikna etmesi o kadar kolay değil. Ancak sonunda ikiliyi deli dolu bir macera bekliyor.

Fikret'in radyodaki gizemli kişiyle konuşması devam eder. Fikret'in hayatındaki sırlar adım adım gün yüzüne çıkıyor. Güven, Fikret'in evinde bugüne kadar görmediğimiz bir odayı keşfeder. Yoksa Güven, Fikret'in sırlarını mı öğreniyor?

Mine'nin evine bir zarf gelir. Deniz'i ilgilendiren bu sır dolu zarf acaba nereden? Diğer tarafta Aslı, kendisini hiç beklenmeyen biriyle bilgisayarda yazışırken bulur.


Fikret'in radyoda konuştuğu kişinin sesini geçtiğimiz bölümde duymuştuk. Ve bu kişi %100 Aslı'ydı. Bu arada Aslı'nın bilgisayarda yazıştığı kişi de Güven'in msni üzerinden Efe olacak. Nasıl olacağını söylemeyeyim izleyip görün :))




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎