Bu aralar ne dinliyorum #7

Ceceli'nin hemen hemen her şarkısı bloga konu oldu ama ne yalan söyleyeyim yazdıklarımın içinde en bombası, beni en derinden etkileyeni, en acıtanı bu oldu. Ceceli, Unutamam'dan sonra Enbe Orkestrası'yla bu kez de Eksik şarkısını söylüyor. Şarkıda Mustafa'nın yükselişleri ve geçişleri kadar dikkat çeken bi diğer ayrıntı, Enbe Orkestrası'nın güzel ve muhteşem sesli vokalisti Elvan. Şarkının bir de videosu mevcut, o da içerde Bakalım Eksik nasıl bir şarkıymış, buyrun içeri..



Eksik'i bi süredir övüyordu gençler. Dinleyecektim, bi türlü fırsat olmamıştı. Geçen hafta içinde sevgiliyle olan fotoğraflarımıza bakıyordum. Şarkı da tam o an geldi bilgisayara. Açtım, dinlemeye başladım, dinlemez olaydım! Gözler dolmaya dünden razı zaten, fotoğraflar da karşımda olunca boncuk boncuk dökülmeye başladılar.. Fena özlemişim, şarkı da tüy dikti. Şarkının sözlerini ben yazsam, bu kadar gerçekçi olmazdı, eminim.

Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun,
Tenimde tenin eksik, gel de bi dokun..
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm,
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm..

Ne olur dön geri, sevindirme elleri,
Boz bu mühürlü kara büyüleri,
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaz,
Hep eksik diyorum ya, o bile az.
Hani eksik diyorum ya, o bile az.




2 yorum:

  1. ne yalan söyleyeyim, ceceli piyasaya çıktığından beridir pek takip etmiyorum.. sadece bir kaç parçasnı üstün körü dinlemiştim.. payaşılan şarkıyı sevdim bende :p bana biraz sezen aksu'nun çok eski olan "git" şarkısını çağrıştırdı ilk.. tınısı, sözleri, tertibatı o yönde ne bileyim.. güzel yani :)

    YanıtlaSil
  2. Diğer şarkılarını da tavsiye edeyim öyleyse :) mesela Bekle de bombadır..

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎