Yılbaşında televizyonda ne var?

Bugün amme hizmeti yaparak sizin için yılbaşı programlarını tek tek toparlıyorum. Yarın gece televizyonda neler var? Ne izleyebiliriz? En keyifli programlar hangi kanallarda? Hangi sanatçı hangi kanalda çıkacak hepsinin cevabı içerde. Buyrun başlayalım.

Atv ile başlıyorum. Atv'de yılbaşı programı 20:00'de Çocuklar Duymasın ile başlayacak. Bölüm özeti ise şu şekilde yazılmış siteye;
Herkes birbirinden renkli yılbaşı planları yapar. Ancak gelişen olaylar Haluk ile Meltem'in yılbaşı planlarını alt üst eder. Yeni yıla, çocuklarıyla birlikte girmeyi hayal eden Haluk ve Meltem başbaşa bir yılbaşı geçirmek zorunda kalırlar.
Herkes dışarda çılgınca eğlenirken, Haluk ve Meltem nostaljik yılbaşı kutlamalarının tadını çıkartmaya başlar. Tombala oynamaya karar veren, çifti heyecanlı bir son beklemektedir. Tombala'nın ödülü konusunda tartışma yaşarlar. Uzun bir süredir, kocasının kendisine 'seni seviyorum' dememesinden şikayet eden Meltem'in aklına parlak bir fikir gelir.Haluk tombalayı kaybederse, dev bir reklam panosuna " Seni seviyorum Meltem" yazdırmak zorunda kalacaktır. Meltem kaybederse, uzaktan kumanda bir yıl boyunca, Haluk'un olacaktır…
Bugüne kadar görülmemiş, heyecanlı, komik ve romantik bir tombala oynanmaya başlar. Sonunda gülen tarafın kim olacağı bilinmemektedir.

Çocuklar Duymasın'ın hemen ardından ise Yahşi Cazibe ekranda olacak. {aman Allah'ım atv yeni yıla bu diziyle girecek. yoksa, yoksaaa!} Yahşi Cazibe'nin yeni bölüm özeti de şu şekilde verilmiş;
Kemal, Simge'yi lüks yılbaşı planlarından zorlukla vazgeçirmiş ve yeni yıla evde girmeye ikna etmiştir. Kocasıyla geçireceği ilk yılbaşının heyecanı içindeki Cazibe ise Simge'nin gece 12'de Kemal'i öpme planlarını engellemenin peşine düşmüştür.
Peker Pekmez yılbaşı gecesini fırsat bilir ve türlü kılıklarda Kemaller'in evine sızmaya çalışır.
Cazibe'ye aldığı yılbaşı hediyesini yanlışlıkla Simge'ye veren Kemal'in başı beladadır çünkü hediyenin içinde Cazibe'ye yazdığı özel kart da vardır. Hediyeyi açmadan Simge'nin elinden alma işi ise Barış'a düşer.

Gelelim Kanal D'ye. Kanal D'nin yılbaşı programı bellidir aslında. Yeni yıla Beyaz Show ile girilir her sene. Bu sene de durum değişmeyecek gibi duruyor. Beyaz'dan önce ise Bkm Mutfak ekibiyle Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı izlemek mümkün. 20:00'de başlayacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın özeti ve bölüm konukları şu şekilde verilmiş;
Kanal D, 2011’i de neşe ile karşılıyor. Ekranların en eğlenceli programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar”, yılın en eğlenceli, en şakalı, en şarkılı bölümünü yılbaşı gecesi için hazırladı! BKM Mutfak’ın genel sanat yönetmeni Yılmaz Erdoğan’ın da, programa ara veren Murat Eken, Şahin Irmak, Bülent Parlak ve Büşra Pekin’in de yer aldıkları yılbaşı özel bölümünde ayrıca; Metin Şentürk, Soner Sarıkabadayı, Kubat, Yaşar, Sarp Apak ve Bursaspor’un gol kralı Sercan Yıldırım, sürpriz karakterlerle ve kendilerine yapılan sürprizlerle, yılbaşı skeçlerinde rol aldılar! Çok Güzel Hareketler Bunlar, bu akşam sadece yılbaşı konulu skeçlerle ekrana gelecek ve elbette geçen yıl olduğu gibi BKM Mutfak korusunun, çok özel repertuarlarıyla verdikleri mini bir konser de programda yer alacak. Yılbaşı klasiği olan Milli Piyango talihlilerinin başına gelenler, yılbaşı partisine yetişmeye çalışıp trafikte kalan çiftler, yeni yılı çöp toplayarak karşılayan iki kafadarın hikayesi, Boğaç’ın yılbaşı çekiliş macerası ve çok özlenen Hıyarlı Baba ile Havuçlu Anne’nin yılbaşı yemeğinde başlarına gelenler bu akşam ekran başındakilere kahkaha ve eğlenceyi garanti ediyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın muhteşem “Yılbaşı Özel Bölümü”nü sakın kaçırmayın!

23:00'te ise Beyaz Show bizi bekliyor. Beyaz'ın konukları ise programa dair verilen özette.
“Beyaz Show”, 2010'un son gecesinde de sizleri yine yalnız bırakmıyor. Yılbaşı gecesi sofranıza geliyor, konuşuyor, gülüyor, güldürüyor, ailenizin tombalasına, kuruyemişine, eğlencesine ortak oluyor!
Kanal D’nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show” bu gece “yılbaşı özel” bölümü ile ekrana geliyor. Müziğin, sohbetin, eğlencenin, esprinin ve kahkahanın harmanlandığı bu özel bölümünün konukları ise; müzik dünyasının dev isimlerinden Ebru Gündeş, Türk pop müziğinin güçlü yorumcularından Serdar Ortaç ve eski Beşiktaşlı futboluyla Pascal Nouma. Programda ayrıca, Ayşe Egesoy’un, gamı kasveti, acıyı ve kederi şöyle bir yoklayacağı, yeni bir yıla, yepyeni damarlara merhaba diyeceği "Damar Damar Üstüne" bölümü de var. Bu gece, müzik de, eğlence de, dansöz de Beyaz Show’da! Bu muhteşem eğlenceyi sakın kaçırmayın!

Bu sene sanatçıları içine alan en bomba program Trt 1 ekranlarında olacak. 20:00'de başlayan yılbaşı programı gece yarısı Milli Piyango çekilişine dek sürecek. Peki yılbaşı programında kimler var? Cevabı da Trt'nin verdiği özette;
Türkiye’nin yıldızları, Türkiye’nin ekranında… Her yıl olduğu gibi, bu yıl da müziğin, eğlencenin ve şansın adresi TRT olacak… Birbirinden ünlü sanatçılar, birbirinden güzel şarkılar, birbirinden özel şovlar…
Kadir Çöpdemir ve Öykü Serter’in sunuculuğunu yapacağı programda; Mustafa Ceceli, Sıla, Kubat, Şevval Sam, Hüsnü Şenlendirici ve Mahşer-i Cümbüş şovları ile yer alacak… Ve milyonların milyoner olma hayali; Milli Piyango’nun 35 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi sadece ve sadece Türkiye’nin ekranı TRT’de…
Yılbaşı Özel Eğlence Programı, 31 Ocak Cuma TRT’de…

Trt'nin ardından rotamızı Show Tv'ye çevirelim. Bakalım Show'da bizi neler bekliyor.. Show'da bi özettir, ekstra bi sayfadır yok.. Verilen tek bilgi; 20:00'de Türk Malı 22:00'de ise Volkan Konak'la Yılbaşı programının olduğu bilgisi. Türk Malı'na dair kısa özet şöyle;
Erman orgunun başında, kafasında noel baba sapkası, yanında Yarcan ve Süpho ile program yapmaktadır.

Ntv'de ise yılbaşı yine çok keyifli olacak. Önce 18:15'te Berlin Flarmoni Orkestrası olacak. 20:00'de ise Altın Düetler isimli program başlayacak. Altın Düetler bomba bakın. Bir araya gelmesi zor olan seslerin söyledikleri şarkılardan oluşan bi program. Peki kim kiminle şarkı söyleyecek? Cevabı aşağıdaki özette :)
Geçen yıl oldukça çok konuşulan düetlerin bu yılki eşleşmeleri de heyecan verici: Kibariye-Duman, Gülden Karaböcek-Ferhat Göçer , Deniz Seki-Müslüm Gürses, Gülben Ergen - Soner Sarıkabadayı, Şevval Sam - NEV, Zerrin Özer - Kubat, Burcu Güneş,-Selami Şahin, Erol Evgin-Gripin ve Yıldız Tilbe - Feridun Düzağaç... İlk kez bu özel yayın için buluşacak sanatçılar kendi aralarında keyifli sohbetler yaparken bol bol şarkı söyleyecek, 2011 yılından beklentilerini ve dileklerini anlatacak.
Unutmayın! Uzun süre hafızalardan silinmeyecek düetleri sadece NTV’de izleme şansınız olacak.


Her kanalı yazmışım Star'ı atlamışım. Bu yüzden yazıyı düzenledim. Star'da yılbaşı Geniş Aile ile 20:00'de başlıyor. Hemen ardından da Komedi Dükkanı ile geceyi bağlıyor. Geniş Aile'nin sürpriz ise Hande Yener. Bu da özeti;
Cevahir, Zeynep'e açılmadığı için çok rahatsızdır. Ancak duygularını korkmadan ifade eden genç kız da ondan bir açıklama beklemektedir. Cevahir bu konuşmayı bir türlü yapamaz ve Zeynep'den kaçar. O kaçtıkça Zeynep iyice sinir olur. İkilinin arasındaki gerginlik eve de yansır. Bu arada Boyacıköy Spor batmak üzeredir. Kuddusi ve Ekber semt takımını kurtarmak için harekete geçerler. Kahvede yeni yıl partisi organize ederler. Çekiliş düzenlerler satılan biletler ile de takıma gelir sağlamaya çalışırlar. Ezeli rakip Koyu Bilal ve Cevahir yine bilet satma konusunda yarışa girerler. Ancak Koyu Bilal partiye tesadüfen öyle bir isim getirir ki kutlamalar şölene dönüşür. Okulda ise yılbaşı çekilişinde Pırıl'ın Şoray'ı çektiğini zanneden Zekai karşı atağa geçer. Kurduğu plan fena geri teper ve büyük bir skandala imza atar. Köşe bucak kaçan Cevahir, yeni yıl partisinde Zeynep'e fena yakalanır. Cevahir duygularını tam açmaya karar verdiğinde ise ikili hiç ummadıkları bir sürprizle karşı karşıya kalır.


Gelelim yılbaşında benim yaptığım programa. Yukarıda yazanların içinde en çok ilgimi çeken Trt'deki program, Ntv'deki Altın Düetler ve tabii ki Cnbc e'de yayınlanacak olan Victoria's Secret defilesi. Trt, Ntv ve Kanal D arasında zaplayarak başlar gece. Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı da ucundan kıyısından izlerim sanırım. Ama gece yarısı olunca önce sevgilinin sesi duyulur sonra da Cnbc-e'nin başına geçilir. Bu seneki Victoria's Secret'tan başlıklar ise şu şekilde sıralanmış;
Victoria’s Secret’ın melekleriyle yılbaşı gecesinde “binbir fantezi” yaşarken, son dönemin genç yıldızlarından Katy Perry’nin hareketli şovuyla yeni yıla ayakta gireceksiniz. İşte geceden detaylar:

- Her sene ayrı bir temayla sahnelenen Victoria’s Secret Fashion Show’un şovun bu seneki ana teması, “Bin Fantezi Gecesi”. Ateşli, şirin, seksi, vahşi, cennetlik ve sporcu pembe melekler altı farklı dekorda, altı farklı tarzda kadın türünü ve tasarımlarını sergileyecek.

- 14 yılın ardından kanatlarını çıkararak emekliğe ayrılan Heidi Klum’un yerini, bu sene güzeller güzeli Adriana Lima alıyor. Ekibin liderliğini üstlenen Lima, gecenin baş ürünü olan Damiani tarafından üç bin mücevherle tasarlanan iki milyon Dolar değerindeki sütyeni tanıtacak.

- Miranda Kerr ve Doutzen Kroes gibi tanıdık bazı modelleri bu yıl hamilelikleri nedeniyle izleyemeyecek olsak da vazgeçilmez yüzlerden Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart ve Karolina Kurkova yine podyumu inletecek.

- Victoria’s Secret Fashion Show’a 2010 yılında taze kan geliyor. Candice Swanepoel, Erin Heatherton ve Lily Aldridge gibi genç modeller bu yıl kanat takmaya hak kazanıp Victoria’s Secret’ın yeni melekleri olmanın heyecanını yaşıyor.
Nerde ne yapıyor olursanız olun, tükürdüğümün 2010'undan kurtulduğunuz için mutluluk duyun 2011 hepimize huzur, sağlık, aşk ve para getirsin. Herkes kimle nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın inşallah :) İyi seyirler şimdiden efendim.

5 yorum:

  1. Akşam Bkm nin fragmanını gördüm çok güzel kısacık fragmanda bile gülüyo insan.Valla yılbaşı öncesi şifayı kaptığım için bu yılı böyle sümüklü sümüklü ekran başında uğurlicam:D
    Bkm yi seçtim ben :p

    YanıtlaSil
  2. Ben de beğendim bu kez. Özenmişler. Takdir ettim aferin :D çok geçmiş olsun güzelim ya..

    YanıtlaSil
  3. kanalde rakipsiz gibi bu yıl.. atv ve show tamamen tırt.. ben süpriz atağı trt'den bekliyorum.. ama ÇGHB ve tabiikide "beyaz" olduktan sonra kumanda aramaya gerekyok..

    YanıtlaSil
  4. @s'ius Ebru Gündeş&Serdar Ortaç ikilisi çok büyük numara değil ama. Bence de Trt bomba bu sene :)

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎