2010'dan satır başlarım

Bu yılı da iyisiyle kötüsüyle bitirmiş bulunuyoruz. Yaklaşık 2 saat sonra, yeni bi yıla adım atacağız. Her yeni yılda insan karalar alır. Daha güzel geçsin diye dilekler tutar. Öyle ki bununla ilgili şarkı bile yaptı Sertab Erener. "Yeni bi aşk, yeni bi iş, yine gülecek bi neden lazım" diye.. İstedim ki, 2010'dan aklımda kalanları bi yazayım. Bakalım neler çıkacak benden..

  • 2010 çok keyifli bi yıl olmadı. Huzurum ve sağlığım çok sık bozulmasa da, mutlu bi sene geçirdiğim söylenemez. Hiç mi güzel bişey olmadı, çok güzel bişey oldu, iyi ki de oldu :) ama onu birazdan diyeceğim.

  • 2010'da üniversite mezunu oldum ben. İşletme Fakültesi'ni bitirerek, kendi tabirimle, diplomalı ev kızı oldum. :)) Hadi hayırlısı..

  • 2010'da beni en çok üzen şey Galatasaray oldu. Yeri geldi ağladım, yeri geldi küfrettim, yeri geldi kıyamadım, savunmaya çalıştım. Fakat geldiğimiz noktada savunulacak bi durumu kalmadı Galatasaray'ın. Herkes yanılıyor olamaz zira..

  • 2010'da en pişman olduğum şey bulduğum işten ayrılmam oldu. Rahat mı batıyodu ulan. Otursana totonun üstüne.. Yok, illa sıkıntıya sokacam ya kendimi. Duramıyorum arıza çıkarmadan. Kolay kolay pişman olmam aslında. "Yaşanması gerekiyordu, yaşandı" der geçerim çoğunlukla. Ama pişman oldumsa bil ki hakkaten bi halt yemişimdir :)) İş mevzusu da bu pişmanlıklardan birisiydi. Allah'ım yenisini nasip et, söz şımarıklık yapmicam. Nolur :(

  • 2010'da en çok konuştuğum insan Şeyda'mdı. Kardeşim kadar bana yakın olan canım dostumla iyisiyle kötüsüyle binlerce şey paylaşmışızdır herhalde. Onunla sohbet etmek bi yana dursun, herşeyimi anlatabileceğim 2 insandan biridir Şeyda. Kimseciklerin bilmediği şeyleri bilir, içimi okur, sevgiliyle yeniden bi araya gelmemizde en büyük pay sahibi odur. Candır, canımdır, iyi ki vardır :)

  • 2010'un en güzel tarafı bitti sandığım, kaybettim sandığım, hayatımın en güzel parçasının "ben senden hiç vazgeçmedim ki" deyip elimi sımsıkı tutmasıydı. Çok melankolik, çok arabesk hikâyeler var aslında bende. Fakat o yanımdayken hayatım romantik komedi oluyor :) sırf bunun için bile teşekkürler 2010..

  • 2010'da 10 gün vardı ki ömrümün tamamına değişmezdim. Biri perşembeden pazara, diğeri pazartesiden pazara kadar olan toplam 10 günde, yediğimiz, içtiğimiz, uyuduğumuz, uyandığımız ayrı geçmedi. Hani evlilikten bi çekinir ya insan, bi ömür aynı insanla mı olacağım sürekli tribine girer, o tribi aştık bence. 10 gün yetmedi, 10 bin gün yaşatsın Allah bize. Yeni yıldan bi tek sevgiliyi diliyorum :)

2010'da enler;

2010'da en çok dinlediğim şarkı; Mustafa Ceceli - Bekle
2010'da en çok dinlediğim sanatçı; Mustafa Ceceli
2010'da en çok izlediğim dizi; House MD
2010'da en beğendiğim film; Aşka Yolculuk {Leap Year}
2010'un en güzel günü; 26 Temmuz 2010
2010'un en korkunç günü; 28 Temmuz 2010 {aslında hayatımın en korkunç günü..}
2010'da en beğendiğim futbolcu; Milan Baros Türkiye'de, Wesley Sneijder Dünya'da


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎