aşk=SEN!

Aşkı anlatın diye bi konu vardı üye olduğum forumda. Bi iki cümle yazayım diye girdim, bi bakmışım aşağıdaki cümleleri karalamışım :)

Herşeyden önce dünyanın en güzel duygusu.

Bakmayın acı olduğuna. Acısı bile güzel (: seviyorsanız zor değil zaten. Acısı da ne biliyor musunuz? Özlemek.. Gülün dikeni bi nevi..

Huzur.. Yanındayken dünya yansa umrunuzda olmayacak gibi bi his kaplıyor içinizi. Hani o orda olsun, elinizi tutsun, yeter gibi geliyor. Bi gülüşünü gördüğünüzde içinizden kelebekler uçuşuyor adeta.

Güç.. Deli gibi bi güç geliyor içinize. Herşeyi yapabilirmişsiniz gibi, o mutlu olsun diye ölüme bile gidebilirmişsiniz gibi, o üzülünce, üzüldüğü şeyi yok edebilecekmişsiniz gibi bi güç geliyor içinize. Onunlayken, dünyadaki hiç bi zorluk zor gelmiyor. Hiç bi acı, hiç bi sancı yakmıyor canınızı..

Mutluluk.. En yoğun his sanırım. Onu yemek yerken izlemek, dizinizde uyuyuşunu görmek ömre bedel. Hele uyanınca mahmur mahmur bakışı.. Cana can katıyor. O an ölseniz, gözünüz açık gitmez, o derece! Kıskanmak bile güzel. Sırf pislik çıkarmak için "ımm meselaa Kewell" ya da "kıvırma bak Asena gibi" diyebilmek aşk. Bu iki cümleyi birbirinize kurduğunuzda gözlerin çakmak çakmak olması. Ama içinizden onun gönlünün en güzel yerini işgal ettiğinizi bilmek bi yandan da.. Hani kızsanız da farkında olmak o müthiş duygunun.

Aşk en büyük farkındalık belki de.. İki ayrı beden, iki ayrı ruh, iki ayrı yürek olarak yaşarken, birden teke indirgenmek.. Eksik tüm parçaların tamamlanması.. Hayatın her zamanki pembeliğinden daha bi pembeleşmesi


AŞIĞIM ULAN!

ps: Şahıs bunları yazarken gözleri dolmuş ve sevgiliye seni deli gibi seviyorum diye mesaj atarak ağlamıştır. Bu bi duygu yazısıdır

2 yorum:

  1. ne kadar güzel yaşmışsınız , allah ayırmasın inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim, amin :)

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎