How i met your mother s06e14 #LastWords

Önceki hafta, ara vermeden önce, dizinin 13. bölümünü izlemiştim. 13. bölümün sürprizini izlemeyenler için bozmak istemiyorum ama, başından son 1 dakikasına kadar kahkahalarla güldüğüm 5. ikizden sonra {Barney'in dublörü :))} gelen o 1 dakikalık kısım gözyaşları içinde kalmama sebep olmuştu. How i met your mother'ı izlerken gülersiniz, kimi zaman da duygulanırsınız. Bu yüzden sıcacık, 6 sezon süren ve efsane olarak adledilen bi dizidir zaten. Fakat ben ilk kez geçen bölümün sonunda ağlamıştım. Bu bölümde ise;

Gözümün yaşını silmekten diziyi izleyemedim, o derece.. Geçen bölümün tam tersi oldu aslında. Dedim ya geçen bölüm son 1 dakikaya kadar güldüm, son 1 dakika ağladım diye. İşte bu bölüm tam tersiydi. Son 1 dakikaya kadar ağladım, ama son 1 dakika içinde gülümsediğim yerler oldu..
Spoileeer!

Marshall'ın babasını kaybetmiştik geçen hafta. Bu hafta ise cenaze töreni vardı. Babasının, Marshall'a söylediği son sözleri duyduk, o son sözler sürekli yenilendi durdu :) cenazeyi izledik, sona yakın Marshall'ın isyanını gördük, Lily ile kayınvalidesinin barışmasını, en azından ateşkesini, izledik.. Çok duygu yüklü bi bölümdü.
Dizi aslında şunu bi kez daha ispat etti bize. Birinin ölümünden daha kötü tek şey varsa, o kişiye veda etmektir. Ölüm kötü, korkunç, en büyük ayrılık sebebi belki, evet! Ama ölen kişiyle ayrılmak, ayrıldığını görmek, bunu kabullenmek çok daha zor.. Allah kimseyi sevdiklerinin acısıyla imtihan etmesin der, konuyu bağlarım :)
ps: Barney ve Ted'in Marshall'ı güldürmeye çalışması çok sevimli değil miydi ama yaa :))


Bi dahaki bölümü de yazmak kısmet olur inşallah :) İzleyin bu diziyi, sakın bırakmayın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎