Kimseye edemem şikayet..

Galatasaray..
Adını duyunca bile içimin titrediği, gözümün önüne gelen sahnelerle, kişilerle, günlerle, mutluluktan gözlerimi dolduran takımım benim. Ne yaptılar sana böyle? Ne hâle getirdiler seni? Hangi kör olasıcaların kırılasıca elleri dokundu senin kutsal renklerine? Ya da biz nasıl bi gaflete düşüp seni kimlere emanet ettik?..

İçim acıyor. Acaba antrenmanlarda neler olmuş, fotoğraflar gelmiş mi, futbol dışındaki şubelerdeki hareketlenme nasıl, diye merakla, sevinçle, heyecanla açtığım Galatasaray.org'u biraz evvel açarken tiksinme hissettim.
Evet, ben biraz önce Galatasaray.org'dan tiksindim! Orda gördüklerimden, okuduklarımdan, fotoğraftan, haberden, yazıdan, herşeyinden tiksindim!
Kapattım..

...Kazım'ı aldı Galatasaray..
Tüm taraftarın en az bi kez dalga geçtiği, en az bi kez küfrettiği Kazım'ı..
Fenerbahçe artığı olan Kazım'ı..
Partilerle, kelepçelerle, yaptıklarından fazla yapamadıklarıyla anılan Kazım'ı..
Yakışan da bi forma numarası vermişler seksen.. Kafa buluyorlar bizle cidden :))

Takımın tepesindekiler Lincoln'ü disiplinsiz olarak gönderdiler, katıldık. Haklılar dedik. Biz de antipati duyduk gitmeden önce Cassio'ya.. Arkalarında durduk bu heriflerin..
Jo'yu gönderdiler. Alem yaptı dendi. Evinden hatunlar çıkmıyor dendi. Gönderdiler. Biraz mırın kırın ettik ama destek olduk. Peki dedik, zaten kiralıktı dedik. Arkalarında durduk bu heriflerin..
Keita'yı gönderdiler. Provake ediyor tribünleri dediler. Samiyen'den başka yerde faydası olmuyor dediler. Üzüldük, içimize attık. Bi bildikleri vardır dedik. Daha iyisi alınır belki dedik. Yuttuk. Arkalarında durduk bu heriflerin..
Misimovic'i yolluyoruz dediler. Olay çıkardık. Sakız çiğniyor, laubali dediler. Yapmayın dedik. Bi takımda artılar değil eksiler giderse başarı gelir dedik. Dinlemediler. Gönderecekler bu çocuğu da.. Niye aldılar, niye gönderiyorlar? Bilen beri gelsin. Arkalarında durmaya çalıştık, başaramadık..
Kazım'ı getiriyoruz dediler. İtiraz ettik. Olay çıkardık. Olmaz, yapamazsınız dedik. Dinlemediler.. Getirdiler bu herifi, giydirdiler kutsal formayı, fotoğraf çektiler, gözümüze soktular. Parçalıyı bu herifin üstünde görünce, canımız yandı.. Acı çektik.. Kimsenin umrunda olmadı..

Kazım son damla oldu beyler. Suyunuz ısındı!

Artık arkanızda taraftar yok. 2012'ye kadar seçim yok diyorsunuz.
Çok beklersiniz!
2011'in ilk yarısını bile takımın başında bitiremeyeceksiniz!
Nerede beleş oraya yerleş politikanız bu kez işe yaramayacak!
Kazım'ı kabullenmeyeceğiz.
Hayırsız olmasını diliyorum. Bu heriflerin yaptıkları dönüp bi yerlerinde patlamalı artık! Patlamalı ki defolsunlar gitsinler.
Bi sonraki hedefimizde kim var peki? Bilica falan?! :))) hahaha!
Yazıklar olsun size!
Tez elden defolduğunuzu görmek nasip olur inşallah!

2 yorum:

  1. Güüzel bir yorum olmuş :)

    Özellikle "seksen" numara olayına bakış açısı.. :)

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎